Reklama

Reklama

Amy Winehouse: I Told You I Was Trouble. Live In London

(koncert)
  • Česko Amy Winehouse (více)
Hudební
Velká Británie, 2007, 93 min (Alternativní 67 min)

Režie:

Hamish Hamilton

Hrají:

Amy Winehouse

VOD (1)

Obsahy(1)

Úžasný koncert fenomenální britské zpěvačky, která i dnes, mnoho let po tragickém skonu, přesvědčuje o svých mimořádných pěveckých a skladatelských kvalitách... Amy Winehouse se proslavila svou úžasnou hudbou, nezaměnitelným hlasem a tragickým osudem. Její hudba ale zůstává i po letech naprosto živá a strhující. Důkazem budiž její koncert z května 2007 v londýnské Shepherd’s Bush Empire. Navzdory jisté únavě dokazuje Amy svou pěveckou extra třídu. Písně "Back To Black", "Tears Dry on Their Own", "Love Is a Loosing Game" nebo "Rehab" v jejím provedení neztratily nic ze své naléhavosti. Bohužel se kvůli svým závislostem zpěvačka zařadila do Klubu 27. Tedy společnosti slavných osobností, které tragicky odešly v sedmadvaceti letech. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

andrej2000 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný a charizmatický hlas této nadané mladé zpěvačky, bude vždy kolem nás. Bohužel svůj boj prohrála....Nebýt toho feťáka, který ji stáhnul s sebou, mohla tu být pořád....Bohužel propadla zkažené lásce a už se nedokázala vschopit. Vše je krásně napsáno v knize od jejího otce Mitche Winehouse Amy: Má dcera. Popisuje zde nekonečné boje se závislostí své dcery. Do toho problémy s jídlem, detoxy, alkohol....Byl to začarovaný kruh, ze kterého se Amy nedokázala ani s pomocí ostatních dostat. Její biografii mám opravdu najetou od začátku kariéry. Naprosto mě dostal její hlas, její vzhled a styl, její vystupování na koncertech......Vyvrcholení bylo v roce 2008 v Glastonbury, kde předvedla fantastický výkon. Den před vystoupením se vrátila z léčení a hned šla na jeviště. Ten rok byla hvězdou britského festivalu! Ke konci koncertu, dokonce jako jediná seskočila z pódia a šla zpívat mezi fanoušky....Fakt z toho lezl mráz po zádech....Někde se psalo, že umřít chtěla. Nemyslím si to. Myslím, že ve vztahu který měla s Regem Travissem nebylo něco v pořádku...Někde se i psalo že ji měl údajně podvádět. Jestli to tak bylo nebo ne, to už se asi nikdo nedoví. Závěrem bych chtěl jen napsat, že ocenění které tato zpěvačka dostala ( 5 cen Grammy ) dostala právem, a zůstane nám všem věrným fanouškům v srdci napořád.....R.I.P. Amy. . . ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Amy na pódiu působí, že jí to šíleně nebaví. Bya to talentovaná zpěvačka sama si skládající písničky, která se zamilovala do líného feťáka budižkničemy a tak také skončila. ()

Reklama

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Nech si už Amy v osobnom živote robila čo chcela (vlastne asi tak, ako každý z nás, nie?), ale za ten HLAS a tie TEXTY nemôžem dať menej ako 5*. R.I.P. Amy - jedinečný talent dnešnej doby... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama