Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestice kamarádů si přijíždí užít volno a sníh na chatu daleko v horách. O víkendu ale udeří silná sněhová bouře, která skupinu mladých lidí úplně odřízne od světa. Nikdo z nich nemá ani tušení, že chata stojí na místě, kde v roce 1846 nejničivější blizzard v historii uvěznil na cestě do Kalifornie několik osadníků, vedených bratry Donnerovými. Členové této výpravy postupně přicházeli o rozum a nakonec se v beznadějném boji o holý život začali navzájem pojídat. Novým zajatcům hor se postupně začnou zjevovat duchové zemřelých osadníků a jejich realita se pomalu začíná rozpadat. Jsou to skuteční démoni, nebo jen atmosféra místa, která probouzí hluboko skrytý strach a paranoidní představy? Co vede dřívější přátele ke vzájemné nenávisti? Pozvolna nade všemi přebírá vládu šílenství a na vlastní kůži prožíjí hrůzný konec Donnerových lidí. Snímek Krvavý sníh, ve kterém si zahrál James Kyson (seriál Hrdinové), George Stults (seriál Sedmé nebe), hudební idol Tiffany (I Think We’re Alone Now) a Michael Berryman (The Hills Have Eyes), je víc než jen strhujícím filmem o smrti, odvaze a přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Babu_unni 

všechny recenze uživatele

Jedna bezvýznamná hvězda za to, že nápad by se dal zpracovat opravdu zajímavě, kdyby se člověk maličko snažil. Už ze začátku jsem vlastně přesně věděla, jaký na mě film zanechá dojem, jen si počkejte, hned z kraje filmu, na epický pád jedné z postav do extrémně hluboké (<- maximální možná ironie) propasti a její následný hysterický pláč, který jasně dává najevo, že mohla přijít o život! Chuděrka... Ale alespoň to opět pobavilo! ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Slušne vymyslený a zo začiatku potenciálne naštartovaný dej s dobrou atmosférou a pohodovými postavami sa pozvoľna ( ak sa pri tak krátkej stopáži dá toto slovo použiť ) zmenil na tú najhrubšiu amatérčinu a neschopnosť. Akoby sa spočiatku zapáleným tvorcom odrazu minuli peniaze, chuť, logika i sebareflexia. ()

Reklama

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný to není, jak se tu odpadově hodnotí. Film má málo děje a hororových scén, je to slabý, vždy nějakej náběh a nijak více se to nerozvine, je to takový odvarový, ale nijak extra to nenudí . Záběry zasněžené krajiny mají svoje kouzlo a hezky se mi na takový záběry dívá. Zajímavý, že chlap z vesnice jim přišel na pomoc a sám tvrdí, že se odtamtud nemají šanci dostat. Tak jak se tam dostal on a jak by se dostal zpátky? To měl v plánu tam zařvat s nimi? Nebo to byl taky duch? No, zkouknout se to dá, takže za dvě hvězdičky. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Další z řady neuvěřitelně hloupých nízko rozpočtových filmů, jejichž obaly na nás nic netušící kolemjdoucí mrkají z trafikové vitrínky. Už od úvodních minut jde rozpoznat, jakou pak šokující pohádkou nás pan scenárista nakrmí tentokrát. Nic překvapujícího se nekoná ba co víc je to jedna velká bída. Celý film na mě působí totiž děsně odbytě a je jedno jestli za to může práce s kamerou či amatérismus všech herců ( nejspíše obojí ), ale dramatické scény byly tím to na silném bodu mrazu. Jinde se to aspoň snaží jakžtakž zachránit vraždícími scénkami, které aspoň na chvíli odvedou vaši pozornost od těch nesmyslných dialogů a hloupých nelogických situací. Zde si můžete i tuto jindy pestrou kategorii přihodit do stejného pytle k ostatním už zmíněným podmětům, protože vše je natočeno stereotypně bez nějakého nápadu a hlavně nudně s velkým N. Do toho si musím ještě přičíst osobní negativní pocity z prostředí, protože mě vážně nikdo na lyže někam do hor dobrovolně nedostane a tak hodnotím jednou hvězdičkou i když mi teď vážně není pořádně jasné, proč ten odpad zase po čase nevybalit... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vole to byla zase jednou sračka. Čekal jsem překvapení protože sníh a horor k sobě dobře pasujou. Nicméně tenhle film začal jako sračka a skončil jako sračka, nejenom že postavy jsou strašné klišé, ale příběh celkově nedává moc smysl a navíc děsně nudí. Herci jsou příšerní a jejich neustálé utíkání sem tam je nuda o ničem. Film postrádá cokoliv co by měl pořádnej horor mít. Atmosféra nulová, gore nulové sem tam jenom kapka krve. Chudák Berryman, proč chodí do tíhlech filmů? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Krvavý sníh byl nominován v 10 z celkových 16 kategorií na festivalu: Los Angeles Reel Film Festival 2009. (Pumiiix)

Reklama

Reklama