Reklama

Reklama

Barbie a Diamantový zámek

  • USA Barbie and the Diamond Castle (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Barbie a Teresa nám vyprávějí pohádkový příběh dvou nejlepších kamarádek Liany a Alexy, které nadevše milují hudbu. Jejich obyčejné životy se ale rázem mění ve chvíli, kdy dostávají kouzelné zrcadlo a poznávají dívku, která je za zrcadlem uvězněna! Aby Liana s Alexou dokázaly svou novou kamarádku zachránit, musí se vydat na nebezpečnou cestu do skrytého diamantového zámku a jejich přátelství podstoupí těžkou zkoušku. Ale díky síle písniček a doprovodu dvou roztomilých štěňátek se dívky se všemi nástrahami společnými silami vypořádají. Navíc poznají, že pravé přátelství je to největší bohatství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

nizola 

všechny recenze uživatele

Hoci bol tento film v detstve jedným z mojich najobľúbenejších, po dlhšej odmlke zhliadnutia znova si tým už akosi istá nie som. Ako príbehovo to asi AŽ také zlé nie je, vizuálne... no na svoju dobu asi okej, každopádne niektoré tie časti tam... prečo sakra tancujú dvaja psi? Z toho sa asi budem spamätávať ešte veľa dlho.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V krátké době již třetí originální muzikál, ale ani tentokrát Princezna a švadlenka nebyly překonány ;) Navíc tenhle country styl se mi nezdá zas až tak přiléhavý. Zajímavé je, že tu debutovala Teresa a šťastný návrat slavilo mé oblíbené rámcové vyprávění. Jsem tedy spokojená, ale jiné filmy ze série mám přeci jenom radši. ()

Reklama

Belbo 

všechny recenze uživatele

Tohle byl film, který mne svými jemnými odstíný barev po Temném rytíři spravil chuť do života. Konečně jsem pochopil proč žít. Bylo by krásné, kdyby evropský Švéd Dolph Lundgren uzavřel s Barbie sňatek a hrály by spolu tesklivé písně u ohně a zpívali by z plných plic. Psychologie postav je pro mladší část publika možná příliš komplikovaná, neb sem se ve svých 22 letech nebyl schopen vžít do myslí hrdinů. Herecké výkony byly hodny řady cen a mrzí mne, že je americká filmová akademie nechala bez povšimnutí. ()

Dandy95 

všechny recenze uživatele

Snad největší překvapení mýho života, když jsem se načapal, jak s radostí koukám na příběh o Barbie a hledání Diamantového zámku. Člověk očekává hloupou infantilní záležitost, ale tady se do scénáře a režie vložila skutečná kreativita a některý scény jsou nablokovaný a vygradovaný daleko líp než u nějakých 200milionových blockbusterů! Jako muzikál to taky funguje a těch 80 minut je fakt zábavných! Určitě to není Disney, ale nebýt občas těch úplně dětinských dialogů, děsně otravných princů a nic moc finále, tak bych tam s radostí poslal 4 hvězdy. A to by mě ani ve snu nenapadlo, že tohle někdy napíšu o Barbie filmu. ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Pro mě třetí nejlepší Barbie film (po Kouzelných Vánocích a Princezně a švadlence). Stejně jako v Kouzle Pegasu, i tady jde o původní námět a rozhodně nejde o žádný propadák. Nebýt těch otravných štěňátek a poněkud divné hlavní zápletky (další záchrana světa included), nebylo by skoro co vytknout. Naštěstí než holky dojdou do diamantového zámku, film má spoustu povedených momentů. Jedná se o muzikál, docela příjemné songy, můj oblíbený je "Connected": I'm blind-folded on this carriage ride / that they call life / Keep trying to make it / through the next turn / knuckles white and holdin' tight... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama