Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava ve filmu popisuje svůj život a začátky modelingu, po kterém toužila. Po neúspěšných konkurzech, kde zjistila co to obnáší, se rozhodla pracovat v baru jako tanečnice. Asi po roce si ji pozval do salonku významný host Hawart, který ji obdivoval a moc mu připomínala Marilyn Monroe. Při té příležitosti ji pozval na večeři, kde se dobře bavili, kdy Anna Nicole souhlasila s jeho přáním, že se do práce už nevrátí. Po nějakém čase ji požádá aby se k němu i se synem nastěhovala a spolu tak vytvořili rodinu. Fotila i pro časopis a některé fotky poslala do Playboye, kde ji nakonec vybrali a všichni jeli do Kalifornie, kde nafotila spoustu fotek a rozjela svou kariéru modelky. Po nějakém čase ji Hawert požádal o ruku... (ČSFD)

(více)

Recenze (26)

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Veľmi, ale veľmi povrchný film, ktorý by sa mal pozerať so životopisom Anny Nicole v ruke. Uvádza len základné fakty a aj tie sú iba krovím pre Annin vzťah k synovi a vytvoreniu obrazu o naivnom, ale správnom dievčati z Texasu, ktoré malo veľké sny. Keď už nič iné, aspoň výprava bola celkom vydarená, ale inak úplne súhlasím s JančiBačim. Zbytočný film, v ktorom je psychológia postáv na úrovni prváckeho slohu. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak byla Anna Nicole Smith nejhodnější a nejsrdečnější žena pod sluncem, která měla jen štěstí a nakonec smůlu. Neznám samozřejmě přesný život Anny Nicole Smith, jen mi přijde, že tento film z ní udělal chudinku. Navíc byly vynechány takřka všechny kontroverzní a pochybné události, které by jí mohly ublížit. I samotný film je nudný a tak trochu o ničem. ()

Reklama

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Film "odzrkadluje" život Anny Nicole Smith. Ukazuje ju ako milujucu matku,ktorá nadovšetko miluje svojho syna.Cely film dookola omiela repliku,že jej syn je pre nu všetko.. Aby mu zabezpečila kvalitný život,dá sa na dráhu striptérky. V klube stretáva starého pána,ktorý si Annu zamiluje a oženi sa snou. Samozrejme,Anna sa tiež vydáva z lásky -ale asi k peniazom. No film na to nepoukazuje. Ukazuje Annu ako prostu dievčinu,ktorá vlastne všetko robí preto,lebo miluje svojho syna.. No a tiež chce byt druhá Marilyn Monroe. Celý fim mi išla na nervy Willa Ford ako Anna..Jej herectvo je preafetované,ale aj Anna Nicole bola preafektovaná, preto Wille ako herečke sedia tie časti,kde Annu fotia a ona pozuje. Tak presne si aj ja pamatam Annu.Inak Willa striela vedla. A dost ma iritovala aj ta jej lacná parochna. Anna bola známa tým,že mala velke silikony,bola Playmate,stále bojovala s nadváhou,vydala sa za stareho milionára a stále sa sudila o jeho majetok. Tieto témy film berie fakt len okrajovo. Scénáristovi bud niekto dobre zplatil,aby Annu ukázal v tomto svetle,alebo si k slávnemu menu vykonštruoval vlastnú strory. Moc reality totiž scenár nepojedol.Nepamatam si,že by jej syn zomrel pri jej posteli. Skor sa mi zdá,že sa niekde predrogoval. Kladiem si otázku,či vobec tento film nie je zbytočny.. A ak niekto chcel natočit film o Smithovej,tak ju mal zobrazit realne a nie takto,je to fraška. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

"V životě jsou některý věci, přes které se nedostanete." ____ Život růžových Barbie není (vždy) tak růžový, jak by se mohlo zdát. ____ Stylově růžový barbie-film s nerůžovými událostmi zachytil všechny klíčové momenty života americké supermodelky, herečky, televizní moderátorky, producentky, režisérky a scenáristky, dívky časopisu Playboy roku 1993 a sex symbolu 90. let Anne Nicoll Smith. Než jsem ten film viděla, netušila jsem, ani kdo je Anne Nicoll, ani že vůbec existovala. Po přečtení pár zatracujících komentářů lidí, kteří zřejmě pohrdají hvězdami bulváru, mne napadá otázka, proč by film o reálné modelce měl být méně důležitý než o nereálném Batmanovi? Navíc když ten film zdárně používá schéma posmrtného monologu-vyprávění hrdiny z Americké krásy? Není to snad tatáž Krása? ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu mám velmi smíšené pocity :-/ Určitě je to silný příběh - to je život AN Smith sám o sobě, ale tenhle film je trochu víc přikreslený. Ve skutečném životě Anny Nicole bylo trochu víc zvratek a trochu víc prášků. A mrtvoly nevypadají zrovna půvabně. Začátek je dobrý, ale pak se film rychle zvrtne. Nepochopila jsem tu hranici, kdy je hlavní postava normální a kdy je úplně blbá. Jestli chtěli mít emotivně zdrcující film, u kterého budou brečet tisíce fanoušků, tak se to moc nepovedlo. Tenhle příběh spíš tak pluje občas s nějakým úmrtím. Za film dávám dvě hvězdičky, kdyby to byl opravdový životopisný dokument, tak dám hvězdiček pět. Protože na Anně Nicol je toho hodně co dramaticky zpracovat. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama