Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský pohádkový příběh vypráví o lásce Williama Humphriese (Kip Pardue) ke krásné dívce, jež si říká princezna Ithaca (Nora Zehetnerová). Poznají se na charitativní akci, kde je William se svými přáteli. Podle legendy se pricezna objevuje jen jednou v roce, vždy má na sobě nádherné šaty a na rameni jí sedí modrý pták. Mladík se do princezny zamiluje, ale díky nedorozumění si Ithaca myslí, že právě William je oním pátračem, jehož mezi lidmi zoufale hledá a který ji má zachránit. Je totiž skutečně princezna z pohádky, ale jí i celé říši hrozí zkáza... Bude Williamova láska k nádherné dívce dostatečně silná, aby v souboji se zlem obstála? (miroslaf63)

(více)

Recenze (15)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nápad by to byl i dobrej, ovšem provedení je katastrofální. Ty děsivý triky bych i prominula - nejde přece o žádnej velkofilm. Co mi vadilo byli absolutně nesympatický hlavní hrdinové (upřímně oni i s jejich problémem mi byli docela volný) a veškerou naději zmařil sentimentální konec, ze kterýho mě málem chytil glykemickej záchvat. Slabším povahám rozhodně nedoporučuju. Ta hvězdička je snad jenom za tu přehlídku plesových šatů. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Být princeznou není lehké a navíc v normálním světě. Podle legendy se zjeví jen jednou ročně, dokáže láska zvítězit. Nevím proč, ale pociťoval jsem nudu a po druhé bych se na tuto pohádku nepodíval. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Princezna Ithaca? Přiznávám, že mi trvalo asi čtvrt hodiny, proč Ithaka (držme se české transkripce). Ona hledá a proto jméno Odysseova rodného ostrova. Přiznávám taky, že důvod jména princezny nástupkyně - Kalliopé, tedy Múzy epického básnictví, jsem nedešifrovala. Mám obavu, že šlo jen o to, aby to znělo řecky a vlastně můžeme být rádi, že se druhá princezna nejmenovala třeba Baklava nebo Musaka. Prolínání skutečného a pohádkového světa se inspirovalo v o rok starší Kouzelné romanci, ale to vysvětlení pohádkové princezny v reálném světě je takové lopotnější. Princezna Ithaka měla sérii moc krásných princeznovských šatů, které nosila po ulicích s lehkostí a přirozeností opravdové princezny. Moc se mi líbila scéna krmení kolouška a králíčci v parku. S hodnocením bych šla výš, ale ty dialogy v poslední třetině byly tak pekelné, že jsem si u toho málem spálila ruku žehličkou. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Moderní, hloupé, kýčovité, strašné. Více slov na tento komentář ani nechci plýtvat, protože tento film za to nestál. 35% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama