Reklama

Reklama

VOD (1)

Jako dítě našla zavražděnou matku a ze zločinu byl obviněn otec. Po letech se vrátila na místo činu, aby odhalila dávné tajemství... Když bylo Katelyn Parksové osm let, našla svou matku brutálně zavražděnou v majáku, kde bydleli. Ačkoliv zločin byl plný nejasností a tajemství, obvinili z něj dívenčina otce Christophera, který ve vězení zešílel. Své dceři dokázal říct jen to, že v majáku číhá děsivé zlo. Po dvaceti letech se Katelyn, která dodnes neví, co se tehdy vlastně doopravdy stalo, vrací do městečka v Maine. Maják je sice už prodán, ale ona musí odhalit dlouho pohřbené tajemství, které je spjato s jejím dědečkem a s násilnými událostmi, k nimž došlo před mnoha lety. Toto tajemství potvrdí pravdu, v niž vždy instinktivně věřila - že její otec matku nezabil. Jenže pomstychtivý přízrak z majáku hodlá vraždit dál, dokud Katelyn nenajde způsob, jak jej zastavit a ukončit jednou provždy děsivou noční můru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

genetique 

všechny recenze uživatele

Vedel som a očakával som presne takúto podpriemerne úbohú záležitosť, takže si nemám čo vyčítať. Dokonca som sa nenudil, pár sekúnd ma dokonca aj kvalitne zamrazilo, ale ostatok bolo trápenie. Dokonca sa ani nečudujem, že tomu zatiaľ nikto neobetoval pár slov v podobe komentáru, keď si to ani len nezaslúži. 30%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Katelyn Parsková (Lindy Booth) dostává pozvánku na schůzi městské rady svého rodného městečka, odkud před mnoha lety utekla po rodinné tragédii, kdy její otec zavraždil její matku. Schůze se má týkat prodeje majáku, ve které Katelyn dříve žila, a kde se celá tragédie odehrála. Jakmile ale dorazí do města, zjišťuje, že s majákem není vše v pořádku - že v něm něco zlověstného přežívá. Spolu s novými majiteli a knězem musí zjistit, co se vlastně před lety odehrálo... Na tento film jsem se docela těšil - podle popisu vypadal docela slibně, navíc s Lindy Booth - to by nemuselo dopadnout zle. Ale opak je pravdou - scénář je plytký, bez nějakých velkých zvratů, kdy od prvních minut je takřka všechno jasné. Za zvrat opravdu nepovažuji to (bacha spoiler), že když cca po hodině společnými silami monstrum zneškoděj (a režisér zjistil, že tím vyplácal pouze hodinu), kněz se zčistajasna rozpomene na další události, čímž monstrum obživne a všecko jede dál (dokud režisér nevyplácá další půl hodinu). Herci jsou takoví ... nijací (hlavně pan kněz je vyloženě divnej) a ani Lindy Booth to tentokrát dvakrát nezachraňuje (tak jak jí to slušelo v Cry Wolf). A když se na scéně objeví samo monstrum, málem jsem se poch.al smíchy.. hodně ubohé... ()

Reklama

wOOzIe odpad!

všechny recenze uživatele

díval sem se na to z nudy ,čekal jsem alespoň trochu kvalitní hororovou práci, ale to co jsem viděl to se dá slušně popsat snad jako jen stupidita stupidita stupidita, není část , ve které bych si připadal alespoň trošicku v hororové záležitosti. Úplně debilní scénář a ty rádoby efekty, to už mi příde větší horor scary movie. Herecký výkony děs a hrůza. a završuje to ještě stupidnější konec až se mi z toho chtělo zvracet. Kdyby to šlo tak -20%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Spíše nudné zpracování temného příběhu přesahující až do mysteriozního vyznění bez potenciálu filmově uspokojit diváckou sounáležitost. Jediné, co stojí za pozornost, je soundtrack dobře podtrhující atmosféru a výprava, jenomže to je ke snímku s prostoduchým scénářem jako celku poněkud málo. Pokus o napětí a strach vychází vniveč a pomalé tempo až neuvěřitelně unavuje. Ono vlastně ani není poznat o jaký žánr se vlastně jedná. Horor? Thriller? Temná mysteriozní detektivka? Snímek vhodný tak pro televizi, jinak bohužel. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mám porouchaný notebook a tak jsem momentálně odkázaný na TV. Oj zaradoval jsem se, když jsem v programu uviděl nabídku horroru Za zdí na HBO. Uvelebil jsem se, kávička, šdrůdlík, arašídy ... pustil film....... za 20 min. jsem zistil, že jsem spal. Říkal jsem si, asi únava po dnešním dnu a tak jsem si počkal na reprízu. Opět se mi zavírali oči, ale vydržel jsem. Bohužel, raději jsem si měl pospat. Film Za zdí, byla tak neskutečně nudná hovadina, že se to nedá ani popsat. Tento film se tak hodí do vysílacího času ve 4:00 hod. na Primě. Prostě DĚS! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama