Reklama

Reklama

Past na lásku

  • USA Serious Moonlight
Trailer

Když se Louise dozví, že ji její manžel hodlá opustit kvůli mladší ženě, rozhodne se nevzdat se bez boje! Svého muže drží doma jako zajatce, dokud jí neslíbí, že s ní zůstane navždy. Žádný plán ale nevyjde na 100 %, a tak se i Louisina snaha značně zkomplikuje, když se do domu nečekaně dostane zloděj... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto debilní, docela sprostý, nudný, nezábavný, zbytečný a užvaněný film o manželském páru, kde chlap má milenku a chce svou manželku opustit, jeho manželka zase o něj chce bojovat a zvolí podivnou taktiku - manžela přilepí páskou k záchodu a vede s ním prazvláštní hovor o tom, proč ji už nemiluje. To se děje přes hodinu, pak tam naběhne borec aby je vyloupil, zmlátil a na konci hodil očko na Meg Ryan. Kromě poslední vteřiny filmu je to totální nezábavná kravina. Hudba: Andrew Hollander ()

CarloRizzi odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že byla komedie? To byla taková nuda, že jsem málem u toho usnul. Film Past na lásku nezachránila ani moje oblíbená herečka Meg Ryan. Cheryl Hines se asi koukala na francouzský snímek Klec a řekla jsi ještě není americká verze tak to budu první kdo to natočí. Doporučuji francouzský snímek Klec (1975) v hlavní roli Lino Ventura a Ingrid Thulin Aneta hefat a ne tahle slátanina. ()

Reklama

Saesulkun odpad!

všechny recenze uživatele

Past na diváka. Zápletka nevěrohodná - chlap přivázanej půlku filmu k záchodu, herci nemají co hrát, "pointa" naprosto tuctová, předvídatelná a zbytečná, protože tenhle film se i přes jindy příjemnou stopáž dá dokoukat jen ve stavu úplné apatie, takže je stejně jedno, co se v něm odehrává a jak skončí. DVD jsem si koupil omylem, spletl jsem si názvy, a po dokoukání letělo bez milosti do koše. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Americká filmová demagógia v praxi. Našťastie ako vidieť z hodnotenia, málokto naletel. Nádherné ženské obsadenie - avšak v niečom čo len ťažko identifikovať ako komédia. A výrazne prehrávajúci Long, tiež k tomu príliš neprispieva. A inak tuctový príbeh snažiaci sa o prekvapenie na záver, pričom prekvapenie to nieje pretože divák pochopí celú pointu oveľa skôr, než by bolo milé. A tudíž záverečná bodka vyznieva smiešne ( v negatívnom zmysle). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Podáš mi mobil? Nebo už konečně chcípneš?" Manželské krize se dají řešit různými způsoby a já nemám vážnějších výhrad proti omezování osobní svobody, ale kdyby to bylo doladěno trochou sexuálního násilí, tak by mne to určitě bavilo více. Jenže co čekat od filmu naškrábnutého rychlým perem pro čtyři herce, jeden záchod a jedno balení lepící pásky? Já jsem chtěl víc, než průhledný příběh a nevěrohodné chování nezamilovaných jedinců. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama