Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Stratené v neprehľadnej kope skvelých momentov, trefných vtipov a guilty pleasure vyprsknutí. Jedine tá hlavná dejová línia je tak ukotvená v neprestajnom vtipkovaní, že nevytvára vzťahy, charaktery a už vôbec nepôsobí ako prvok dramatizácie smerujúcej k epickému vyvrcholeniu. Veľa postáv zbytočných a tie hlavne trestuhodne nevyužité. A tam, kde nie sú emócie a zostanú len vtipy, je niečo v neporiadku. Nie natoľko aby som hrešil a nadával, ale je mi trocha ľúto toho, že sa mohlo jednať o naozaj perfektnú komediálnu záležitosť. Takto priemer. Ale veľmi, veľmi pozerateľný. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších bláznivých komedií, které mám většinou rád, ale tato mi naprosto nesedla. Trapný nápad o cestování do minulosti, kde se nevyskytují téměř žádné hlášky ani vtipy a kde hrají velice špatně vybraný herci ve vedení s Johnem Cusackem, který se s hlavní rolí míjí velkým obloukem. Dvě hvězdičky za Roba Corddryho a pár velice vzácných vtipných momentů. 35% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka s patřičným feelingem a narážkami na 80. léta. Místy je to možná až moc jednoduchý a tupý styl humoru, ale nesmějte se tomu, když hlavnímu kvartetu to tak dobře šlape. Navíc to sakra rychle uteče a já se smál od začátku do konce. Chevy Chase potěší a Crispin Glover ne a ne o tu ruku přijít. Nebýt pár zbytečných nechutných scén, tak jdu snad i na 5*. Výborná komedie, která ale pochopitelně asi nebude pro každého ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Pár příjemných momentů to sice má, ale čekal jsem že z osmdesádek vytáhne Pink daleko více, než pár retro kostýmů. Vždyť s tímhle si šlo tak parádně vyhrát (oceňuju alespoň několik odkazů v čele s Rockym IV a anti-ruským komplexem). Každopádně několik letmých úsměvů je na komedii zatraceně málo. Na druhou stranu, na úplné zatracení to není a to i přes ty odporné scény plné tělných tekutin... Vážně nevím co komedionální režiséři na těch "sračkách" vidí. Do I really gotta be the asshole who says we got in this thing and went back in time? ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

John Cusack proste nema komedialni talent, tvrdim uz to drahno let a tohle je dalsim dukazem. Proste na podobne role se nehodi, a tak veskerou komedialnost prebiraji druzi dva kolegove, Rob Corddry a hlavne Craig Robinson. Nicmene, celkem zajimavy namet (prirovnal bych to k Navratu do budoucnosti, riznutemu Parbou ve Vegas) je zabity jednotlivyma scenama, ktere jsou nedotazene, pokazde si rikate, ze by to prece slo natocit lip. Cely film pak pusobi strasne nesourodym dojmem, porad vam nekde neco chybi. Jako by byl reziser zhuleny a pokazde mu dosla trava. A tak v celkovem souctu jsou na filmu nejvtipnejsi kostymy a la zacatek 80. let. Nicmene, pokud tuto komedii neuvidite, neprijdete zhola o nic...ani o ztraceny cas. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama