Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

predators 

všechny recenze uživatele

Občas trochu nuda, ale taky jsem se několikrát pořádně zasmál! Hlavně jednoruký hotelový sluha má docela povedené zápichy....a taky štěstí. No, ústřední čtyřka kamarádů je vcelku fajn, ikdyž J. Cucák se mi do role komika moc nahodí, ale snažil se. Ostatní si udrželi své standardy. Nápad časoprostorové vířivky je sice ujetý a v mnohém HTTM vykrádá jiné komedie, jde o osvěžující překvapení v tomto horkém létě. Dá si někdo Černobyl? 70% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tejto komédie sa nikto neubráni dojmu, že všetko už kdesi videl. Vznikol zlepenec dávno použitých nápadov do taškarice vhodnej do komerčných televízií. Kde-tu dobrý vtip je vzápätí vystriedaný trápnou scénou, predpokladám, že sa zainteresovaní pri natáčaní dobre bavili, miera zábavy u divákov je priamoúmerná ich intelektu a čo očakáva od žánru komédia. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je hrozná píčovina, ale je to vtipná píčovina a mě to pobavilo. Pařba ve Vegas byla evidentně inspirací a třeba scéna se chcanim na záchodě je prakticky stejná. Originalitou tenhle film zkrátka moc neoplývá, ale mně je to jedno. Prostě po dlouhý době zase nějaká totálně ujetá komedie, u který jsem měl několik výbuchů smíchu. 90% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Totální zhovadilost s překvapivě solidně vyprofilovanými postavami a skvělými dialogy. Nechutná tak akorát, aby nebyla nevkusná, nekorektní tak akorát, aby nebyla oplzlá, černohumorná tak akorát, aby nepřestala bavit. Skvěle vypointovaná (parádní práce s hudbou) a příjemně zahraná. Great White Buffalo a 4 hvězdy s těžkým náběhem na pátou. A komu se to nelíbí, ať mi třeba pobleje veverku.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Louder Than A Bomb [Back Into Time] - Public Enemy ,2. Perfect Way (Edited Version) - Scritti Politti ,3. The Safety Dance - Men Without Hats ,4. What You Need (Single/LP Version) - Inxs ,5. Modern Love (Single Version; 2002 Digital Remaster) - David Bowie ,6. I Will Dare - The Replacements ,7. Push It (Album Version) - Salt N Pepa ,8. Bring On The Dancing Horses - Echo & The Bunnymen ,9. Save It For Later - The Beat / The English Beat (USA) ,10. True - Spandau Ballet ,11. Jessie's Girl - Craig Robinson ,12. Bizarre Love Triangle [Shep Pettibone 12" Remastered Remix] - New Order ,13. Once In A Lifetime (2006 Remastered Version ) - Talking Heads ,14. Home Sweet Home - Motley Crue ,15. Let's Get It Started - Craig Robinson, ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama