Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// PLUS: námět a zápletka, vtipné momenty a situace, poutavý a zábavný děj MÍNUS: dalo se z toho vytřískat ještě o něco víc, čekal jsem že se budu smíchy válet po zemi, to se bohužel nestalo./// Shrnutí: Suprově oddechová a zábavná komedie, která je šmrncnutá sci-fi zápletkou a to já věru rád. Nejlépe se na to kouká s lahvinkou piva a s partou přátel. Rád se podívám znova, protože mě určitě nějaké hlášky a odkazy unikli. Závěr mohl být vyřešen jinak, ale nemůžeme chtít všechno. Takže určitě velká spokojenost./// Celkem 72%/// ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Každý, kto má aspoň trochu rád 80. roky musí uznať, že aspoň návrat do tých čias a atmosféra sa jednoducho vydarili. Zázračná vírivka, ktorá vás prenesie v čase, nie je nič originálne, ale na niektorých hláškach som sa dobre zabavil, preto filmu odpúšťam slabšie momenty. Humor na tému „kefovanie“ v istých momentoch presiahol hranicu vtip – trapas a súhlasím, že niekedy je menej viac. Hlášky okolo Terminátora či M. Jacksona ma rozosmiali a malých odkazov na slávne roky akčných hrdinov je tu dosť. Filmu sekla i hudba z 80-tych rokov, ale čo takto si zaspievať jeden hit z budúcnosti? Prevedenie tej známej skladby malo riadne grády i celá tá spevavo- tanečná scéna bola super a bola tým, čo ma presvedčilo prikloniť sa k slabším štyrom. 70%. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Totální zhovadilost s překvapivě solidně vyprofilovanými postavami a skvělými dialogy. Nechutná tak akorát, aby nebyla nevkusná, nekorektní tak akorát, aby nebyla oplzlá, černohumorná tak akorát, aby nepřestala bavit. Skvěle vypointovaná (parádní práce s hudbou) a příjemně zahraná. Great White Buffalo a 4 hvězdy s těžkým náběhem na pátou. A komu se to nelíbí, ať mi třeba pobleje veverku.. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jsem staromódní, když mi tento humor nepřijde vtipný? Šťourání se v psím zadku, či pozvracet veverku bývalo vtipné před několika lety, když se povolila uzda tolerantnosti a bylo to něco nového, ale opakovaný vtip není vtipem! Pár vtipných momentů se najde, ale příliš málo na to, abych byla tolerantní já. Fuj, už nikdy víc. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja štyridsiatníci sa vyberú na víkendový flám do malého, horského hotela. Sú to starí kamaráti, ktorí toho spolu hodne prežili. Každý z nich momentálne prežíva krízové životné obdobie a tak si chcú poriadne vyhodiť z kopýtka, odreagovať sa a zaspomínať na staré časy. Ožerú sa, skočia do jacuzzi a stane sa im niečo úžastné. Posunú sa v čase o dvadsať rokov dozadu. Ocitnú sa v roku 1986. Zažijú dobrodružstvo, ktoré radikálne zmení ich životy. *** ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama