Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná americká komedie, která se zaměřuje na filmaři oblíbené cestování časem a vlastně ani nenabízí nic tak nového a nezapomenutelného kromě pár opravdu povedených vtipných scén, které však k tomutu žánru patří a jejich přítomnost je nutností. Nejlepší postavou byla bezkonkurenčně veverka, která tvrdě konkuruje Scratovi z Doby ledové. Zkrátka jedna z mnoha dalších oddychovek, která do pár hodin vyšumí z hlavy, ale i tak jsem se párkrát zasmál. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

V životě děláš rozhodnutí. A když je posereš, tak za to zaplatíš..... Přijeli, vožrali se v časotvorné výřivce a dostali se do roku 1986, kdy na tom místě zažili svá největší dobrodružství. Logické vysvětlení neexistuje…. je třeba myslet na efekt motýlích křídel, nebo udělat všechno jinak? Sexi komedie? Sci-fi? Je to vůbec komedie? Tenhle druh humoru zrovna nemusím, přesto jsem se občas bavil. A přesto, že jsem se občas bavil, tak tenhle druh humoru nemusím. Naštěstí toho ,,nechutnýho“ moc nebylo. I když hlavně to bylo směšný… NO TAK SI TO PŘEBERTE SAMI, já jdu do výřivky… Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět největší ,,šavli“ svýho života. 2.) Nevím jakou barvu měl původně M.Jackson. 3.) Rajcujou mě humorný scény, kde má borec hubu od sperma a výkřiky u sexu. 4.) Zavzpomínám na Mötley Crüe a zjistím, jak málo chybělo k založení Mötley Lüe. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle byla pěkně vulgární a pěkně zábavná komedie, která si potykala s prvky scifi. Čtyři přátelé se vydají na horskou chatu, kde prožili svá nejlepší léta a vlivem časového paradoxu, vířivky a ruského energetického nápoje se dostanou zpět do minulosti a to konkrétně do roku 1986. Jsou zase mladí, krásní a můžou změnit své zpackané životy v budoucnosti, ale otázkou je, jestli se jim to povede, protože znát budoucnost bývá ošidné. No ale tahle komedie moc neuvažuje v rovině "co by" nebo "kdyby", ale spíše tasí pokud možno co nejvulgárnější gagy ve stylu teenage komedií a je docela zábava sledovat postaršího Cusacka, Corddryho nebo Robinsona, jak si ze sebe utahují a pronášejí jednu hlášku za sebou. Tady jde hlavně o gagy a hlášky, protože tenhle film se zase až tak moc nepouští do řešení časových paradoxů, a pokud ano, tak to nevyznívá nějak extra propracovaně, jak u jiných filmů o cestování časem. Zůstala tedy hlavně skvělá legrace, sympatické herecké výkony a řada narážek na současné celebrity. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je guilty pleasure jako vyšité. Rok 1986 patří k mým nejoblíbenějším z ehm... z mnoha důvodů a tenhle výlet do něj jsem se celý prochechtal. Stačí když tři dospělé trosky a tlustý fanda Hvězdné brány vlezou do vířivky a začne jízda roku. Walkmeny, trička Miami Vice, Motley Crue, cestování časem, všechno to tu je. HTTM není to sice úplně dokonalý a občas se člověk přistihne, že si říká jak tam to nebo tamto zrovna být nemuselo, ale ve finále převládá pocit spokojenosti a chuť podívat se na to znovu. Jo a mluvím tu o unrated verzi, když tak nad tím přemýšlím rated verze co šla do kin musela být dost slabá. Sakra už ty hodnocení chápu! ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Z námětu se dalo rozhodně vytěžit víc. Chvílemi hodně trapné vtípky (blow job, neustálé zvracení) a cenzura aby vypípávala v každé větě aspoň tři f**k (čeho je moc, toho je fakt moc), ale celkový pocit není tak špatný. Back to the future ani Hangover to není, ale konečný Lougle a Home Sweet Home mi vykouzlil široký úsměv na tváři. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama