Reklama

Reklama

Delhi Safari

  • Indie डेल्ही सफारी (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina zvířat plánuje výlet do Dillí, aby se zeptala, proč les, ve kterém žijí, je na pokraji zničení. (FFilipCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná indická hrůza ~ Nejen že to vypadá, slušně řečeno, nehezky, ale k tomu si připočtěte hodně divný anglický dabing a hodně nudný, nezajímavý, otřepaný eko-příběh, prošpikovaný indickými lacinými písničkami a tanečky, které jsou jednak otravné a druhak z nich čiší, jak jsou zde z nutnosti. Film nedoporučují, rozhodně ne. ()

torn666 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film me proste nebavil. Indicke muzikaly (pro ktere se nekdy souhrne uziva termin Bollywood, i kdyz to je jmeno pouze jednoho z filmovych center v indi, mozna nejvetsiho a jednoho z nejvetsich na svete) nejsou zrovna muj oblibeny filmovy zanr ale treba "Lagaan: Once Upon a Time in India" se mi celkem libil. Tady jsem se ale celou prvni pulku filmu nudil a to az natolik ze nebyt nasledneho dejoveho zlepseni, mozna bych se ani nedokoukal do konce. Pritom patrim medzi lidi co shlednou do konce i ruzne odpady bezici v noci na "slabsich" kabelovkach (pro ktere by oznaceni C ci D movie bylo porad prilis vysoko) no tady se za 40minut skoro nic nesane a to nic je jeste prerusovane hindski zpivanymi muzikalnimi vsuvkami ktere by mne mohli bavit lepe, pokud by animace tance atd. byla napaditejsi. Vim ze prave o to v tomhle filmu jde, ze to ma byt indicky muzikal skombinovany s rodinnou CG animovanou komedi, ale za prvni pulku zadny vtip kteremu bych se zasmal ci dobre spracovana akce spusobuje ze komedialni stranka schazi. Nastesti v druhe pulce dojde jak na akci tak vice ci mene prumerny humor. Spracovani zvirecich charakteru je taky na prumerne urovni, v tomhle ohledu to rozhodne mohlo byt i horsi. Film ma klasicke moralni ponauceni a malym detem co maji rady spev by se to asi libilo, no asi jen tem v indi. U nas by se museli pisnicky prespivat do cestiny (ci slovenstiny v SR), protoze male deti by titulky neumeli pripadne nestihaly citat a tudis se dost zmensuje okruh potencialnich divaku tohodle filmu. Pokud jsou pro vas CG animovane filmy hlavne komedie tak tady si na sve moc neprijdete, jestli ale mate radi inicke muzikaly a nevadi vam ze zbytek deje je takovy aby mu pochopily i mensi deti tak to zkuste... Osobne bych hodnotil jenom jednou *, ale s ohledem na to ze film je asi urcen hlavne indickym detem davam 2*. Rozpocet 15mil.$ je polovina toho co ma treba dost slaba "Karcoolka 2 - Hoodwinked Too! Hood vs. Evil"(ktera je jeden z nejlevnejsich americkych CG animaku v poslednich letech) no Dansky CG animovany film ktery sice pro male deti urcite neni ale pro starsi a dospele "Ronal the Barbarian" ma s rozpoctem 3mil.$ animaci i mnoho dalsiho lepsi (po teto strance je velmi nespravedlive kritizovan a dej nema smysl porovnavat protoze je to svym spusobem opak tohoto filmu), kazdopadne je to dukaz ze za 15mil.$ se da v roce 2012 udelat urcite vic. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

K môjmu slabému hodnoteniu prispel hodne otrasný anglický dabing, ale neoplatilo sa mi to hľadať v originále, celkovo rozprávka nestojí za tú námahu. Možno deti to osloví, ale inak veľmi slabý animák. A tiež by ma zaujímalo, prečo v anglickom dabingu niektoré dialógy majú iný význam ako ako originál, keďže titulky boli zjavne na originál verziu. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Ano, souhlasím, že to žádná sláva nebyla, ale rozhodně jsem při sledování netrpěl, jako většina zdejších recenzentů. Musím dodat, že jsem film viděl v hindštině, včetně písní a mohl jsem srovnat s anglickým zněním. Opět na celé čáře vyhrává originál. Písně přezpívané v angličtině byly opravdu mdlé. Neříkám, že v hindštině šlo o super hity, ale pro mé uši byl rozdíl více než markantní. Věřím tomu, že vidět jen anglickou verzi, mohlo by to ve výsledku s hodnocením zamávat směrem dolů. Grafika byla jaká byla, ale nijak mě to nepohoršovalo. Příběh jednoduchý, postavy se mě též výrazněji nedotkly a závěr až příliš naivní a zidealizovaný, ale proč ne. Byl by snad někdo spokojenější, kdyby je na té silnici rozstříleli, či rozjezdili auty? Musím se však kriticky pozastavit u až příliš zjednodušené eko-agitky. Chtělo by to mimo vyjmenování problémů i jasně říci, co může každý člověk udělat přímo a sám pro zlepšení světa a všech bytostí, aby si to nová generace patřičně uvědomila. Jedny zvířátka se sice zachrání, ale co ty ostatní a jinde? Další věcí, která se mi nepozdávala byl ten opičák, který chtěl několikráte zabít lidskou řečí mluvícího papouška. Někde se mi jeho chování zdálo až přehnaně násilné směrem k dětskému publiku. Nemohu říci, že jsem se nudil, ale ani se příliš nebavil, což vystihují zcela průměrné tři hvězdy. Viděl jsem mnohem propracovanější animované filmy s velkým rozpočtem, které mě nutily k hlasitému zoufání, k čemuž zde nedošlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho, jak nedělat animovaný film. Špatná animace, která se nám snaží říct, že musíme svůj svět sdílet se zvířaty. Tohle je sice hezký objev, ale to, jak by se to mělo dělat tak, aby obě strany netrpěly, to tu nějak chybí. Ano, všichni lidé budou najednou dobří, protože to je strašně jednoduché. Proč dětem vytvářet až takhle zparchantělý obraz světa kolem nás? ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama