Reklama

Reklama

Jak zapojit domácí kino

  • USA How to Hook Up Your Home Theater
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný / Krátkometrážní
USA, 2007, 6 min

Obsahy(1)

Tradiční hrdina Disneyových animovaných filmů Goofy se rozhodne pořídit si domácí kino, aby mohl sledovat své oblíbené sportovní přenosy. Jenže jaký systém si vybrat, když je jich na trhu tolik? Goofy chce samozřejmě to nejlepší, co technika nabízí, což se neobejde bez problémů a mnoha humorných scén. Ještě štěstí, že je možné i tu nejsofistikovanější audio-video soustavu nakonec zmáčknutím tlačítka vypnout. (SatuPeka)

(více)

Recenze (6)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

To, že by k návodům měli výrobci dávat vlastní mapu, jak se v něm vyznat, vím podle vlastních zkušeností. Nicméně i přesto mě tento animovaný kraťas nedokázal náležitě pobavit a rozesmát, což je vzhledem k námětu škoda. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sice je to šílená ujetina, ale je to hodně výstižný. To staré zpracování krásně kontrastuje s problémy dnešní doby... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jak já tomu Goofymu rozuměla! Zapojování elektronických přístrojů je totiž opravdu věda a fuška. Kromě milého námětu mě ale bohužel tenhle kraťas moc nezaujal. ()

Zajímavosti (4)

  • Disney zde poprvé vyzkoušel jinou formu, respektive zpracování animace. Přibližně polovina stopáže byla nakreslena pomocí tabletu přímo do počítače. (HellFire)
  • Fotbalové týmy, které se v animáku utkají, jsou Dawgs a Geefs. Jedná se o odkaz na dva z Goofyho pseudonymů, které používal. Dippy Dag (používaný v začátcích) a George Geef (jméno z kreslených příběhů z padesátých let). (HellFire)

Reklama

Reklama