Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

joehot 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které vyprávějí historku, některé příběh a těch pár výjimečných pak Příběh. Indická pohádka o 3 Idiotech je regulérní tnutí do živého, nabitá emocemi od smíchu po dojetí. A dokázat při takřka tříhodinové stopáži udržet tempo tak vysoko, aby se divák ani jednou nezanudil, to chce kumšt. A taky dobrý scénář. Obě podmínky byly splněny, scény krásně gradují, vše funguje, jak má. A když to navíc člověku sedne i do nálady, plné hodnocení je nedaleko. Asi se do těch indických vod budu muset ponořit častěji. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie (slovní spojení, které se už moc často použít nedá). Ano, dalo by se to trochu vylepšit, například trochu zkrátit stopáž - třeba alespoň o písničky a tance. uvědomuji si, že to k Bollywoodu prostě patří, ale to neznamená, že si to budu užívat. I když v tomhle případě to nebylo tak hrozné. Také by nebylo od věci ubrat trochu patosu a tak jasný "drive" k happy-endu. Ovšem to už bych chtěl asi moc - to, že jsem se nasmál a příjemně pobavil mi na 4* stačí, protože "All izz well!" ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! AAL IZ WELL!...... /// Nechápu proč – 3 Idioti. Spíš 3 PŘÁTELÉ (Indové jsou idioti..) a jejich vysokoškolský léta. Indickej Štěpánek se schopnostmi MacGyvera (a jeho přátelé) jsou zajímavým mixem žánrů, ve kterým má ten vtipnej rozhodně převahu. Režisér je frajer, kterej dokáže vystupňovat napětí i v okamžicích ve kterých se nic neděje, ale taky dokáže kočírovat indickou lidovou tvořivost (mnohem lépe než kolega u Robota). Tohle je ovšem KOMEDIE a věřte či ne, je tu tolik filmovejch nápadů, vtipnejch, tragickejch a ,,dojáckejch“ (hmm, to je panečku slovo!) okamžiků, že Amíci by z toho udělali 6 (možná i 5 filmů). Mix žánrů je ovšem podřízenej jedinýmu – příběhu, kterým nám (cizincům) určitě (Indové) chtěli něco říct (nebo aspoň naznačit)….DĚTI BUĎTE SOBĚSTAČNÉ. ÚSPĚCH PAK POBĚŽÍ ZA VÁMI! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Amíci maj Ranga, Indové zas Rancha. Kdo je větší frajer? 2.) Chci recept na omelety s vyrážkou. 3.) Konečně poznám viníka globálního oteplování. 4.) Zjistím, kdy je ten správný okamžik vzít na vagínu vysavač. 5.) Thx za titule ,,Michalosss“ a ,,DJLonely“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

donvitoso 

všechny recenze uživatele

to balancování na hraně kýče miluju! naštěstí se ale film ani jednou za onu pomyslnou hranici nedostal... při některých scénách jsem si říkal, jestli už to opravdu není přespříliš(porod apod.), ale nebylo, do celkového konceptu to az se zarážející jistotou zapadalo plus výborné herecké výkony, především Aamir Khan a Boman Irani ...sám se tomu trošku divím, ale musím dát 5 *, tenhle film mě jednoduše dostal, jako málokterý jiný! AAL IZ WELL :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,6miliónaTržby USA $6,532,874Tržby Celosvetovo $77,200,000║ Prekvapenie ako hrom, človek spočiatku čaká infatilnú praštenú komédiu a ono to má tak dokonale prepracovaní dej až som nemo ostával v šoku, skvelú zábavnosť až dokonca gradovanú do nezadržateľného hurónského smiechu, fakt som sa niekoľko krát neudržal, do puntíku premyslené scénky, skvelých hercov, dobré tanečné doprovody, ...a tá strašidelná minutáž takmer 3hodinová je úplne využitá pre dej, na nudu nevýjde čas, no ako na Indiu by som nepovedal že takto dokážu zvládať filmy. /100%/ ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)

Reklama

Reklama