Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem, otitulkovaná byla asi tak třetina dialogů a já vím, o čem to bylo. Tak nevím, čím to. Zda tím, že fakt v indických filmech jsou dialogy nepodstatné, nebo tím, že se má hindština tolik zlepšila. Třetí možnost je, že mluvili hodně anglicky. Každopádně scéna s porodem je slušný "climax" a Aamir Khan vypadá nehorázně mladě. Hrát téměř v pětačtyřiceti studenta, no to už tu jednou bylo v Rang de Basanti. Ale tam už měl po škole a byl v té škole přestárlý flákač a nemohl se odhodlat do života. Teď o pár let později jeho filmový hrdina ještě trochu omládnul... ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia zo super nápadom.Učitelia si s tohoto môžu zobrať ponaučenie, že poučky a definície nie sú vždy to najdôležitejšie.Skvelo zahraté od hlavných hrdinov až po komparzistov.Jedna trápna scéna nemôže pokaziť pre mňa tento skvelý film.Film je dlhý ale po celú dĺžku nenudí a ani som si nevšimol,že to trvalo 165 minút. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

chce to jen zatnout zuby nad tou šílenou stopáží a s otevřenou myslí se naladit na nereálnou indickou pohádku, která je plná jakéhosi zvláštního (indického?) smyslu pro humor a ždímá emoce hodně netradičním způsobem, třebaže máte z počátku tendenci se tomu bránit.. já jsem zkrátka nikdy nic ani vzdáleně podobného neviděl, takže i přes jistou nevyrovnanost jednotlivých pasáží (která je ale přebita tím, že film jako celek funguje skvěle) musím být ve výsledku spokojen :) ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

All iz well :) Tak kvuli teto hlasce jsem se musela na tento kousek podivat, protoze mi to napsal muj kolega z Bulharska na moje stresu plne zadosti a teprve ted chapu, jak moc se me snazil uklidnit :) A jinak, ksakru, tri hodiny!!! 3,5* A jinak smekam pred maskerama, nalicit 45 leteho chlapa na studenta, aniž bych si toho všimla... opravdu klobouček. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano prosím.. více takových filmů, aby byl svět veselejším a barevnějším a kouzelnějším. Bavilo mě to od začátku do konce, přestože to má 3 hodiny a je tam řada pěvecko-tanečních čísel. Např. pěvecko-taneční číslo na hajzlu... nevím, jestli jsem zrovna musela vidět Indy na hajzlech, jak pískají na prsty. A ta taneční čísla byla vůbec nejvíc humorná - hlavně to zamilované, jak vyměnili 4 interiéry a exteriéry a několikery kostými během jednoho songu - to muselo být asi hodně finančně náročné. By mě zajímalo, kdo odkud ukradl ten joke s testy - já ho znám třeba už z reklamy na losy, ale ten, kdo byl původce tohoto "triku" to vymyslel moc pěkně:) Velké plus filmu? Už umím předvést jak nastartuje indukční motor (na 1:00). Jinak i ve vážných situacích to prostě působilo komicky - když spadl z nevímkolikátého patra na beton a ještě žil? A pak místo hlavy nebo vnitřního krvácení mu operovali nohu? A nekomentuju ten porod radši vůbec :D Konec byl ale nejlepší... šok co? Doporučuju všemi deseti a nenechte se odradit tou délkou. pockat on spadl z nevimkolikateho patra na beton a jeste zil? a pak misto hlavy nebo vnitrniho krvaceni mu operovali nohu? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)

Reklama

Reklama