Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

brit84 

všechny recenze uživatele

Moje první tempa ve vodách indického filmu a hned na mě vyhoukl tenhle žraločí kalibr. Zábavný příběh a trochu jiný filmařský pohled na věc naštěstí přeráží tříhodinovou stopáž, takže vám přijde, že na to čučíte tak hoďku a půl. Fakt stojí za to se na tenhle kus poctivýho filmu podívat. Na svý si přijdou milovníci komedie, dramatu, hudby i ubulených scén. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indická, hořkosladká, romantická komedie o třech skvělých kamarádech, která překonává všechny žánrově podobné komedie tříhodinovou délkou a podivnými muzikálovými čísly. Indická kinematografie je prostě jiná než evropská nebo americká ale "3 idiots" díky jednoduché formě dokáže zaujmout prakticky kohokoliv, kdo u filmu rád vypne a pobaví. Jen ta stopáž, zde opravdu není na místě a v případě daného žánru je smrtící a občas se díky ní film stává zbytečně překombinovaný a zmatený. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco hroznýho ... Takovou blbost jsem dlouho neviděla. Nudilo mě to už od první minuty a tak nějak jsem se to snažila přetrpět až do konce, což bylo celkem hrozný při 171 minutách. Nemám ráda trapný a přehnaně dlouhý filmy a tohle byl právě jeden z nich. Hudba hrozná a herci snad ještě horší. Šerední Indové, co tancujou a zpívaj ... to mě fakt nevzalo. A tohle že měla být komedie? Mi to vtipný nepřišlo ani trochu. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

můj křest indickým filmem dopadl dobře, i když víc jich asi vidět nemusím, jestli tohle byl jeden z jejich TOP. Komedie byla podařená a v první polovině jsem byl nadmíru spokojen. Dokonce i s těmi jejich písničkami a tanečky. Všechno šlapalo jak má - mělo to nápad, šmrnc i dobré tempo. Pak se to nějak zlomilo a stal se z toho slaďák a doják a začali hodně tlačit na pilu v emocích. Asi to k indickým filmům patří - happyendy se vším všudy. Tohle je teda jeden z nich. Přesto se mi to vcelku líbilo a snad i lepší tři hvězdičky si ode mě vysloužil. Podruhé bych však ty skoro tři hodiny nejspíš nevydržel. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Hollywood má Občana Kanea, Bollywood bude mít možná 3 Idioty. Odpudivě sympatický film, který využívá vše, co doposud indická filmařina "vynalezla", ale povyšuje to na vyšší úroveň. Je až nesnesitelně nefér, že tomu nemůžu dát tři hvězdy. Jak já bych to chtěl odsoudit! V několika momentech je film neskutečně trapný a nesnesitelný, v jiných nicméně láme srdce. Je to produkt "jiné" kultury, což nejde přehlížet, a pokoušet se ho hodnotit naším metrem je leda pokrytectví. Nakonec tak idiotům prochází i záchodový taneček a porod vysavačem. Kdo neviděl, nepochopí. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)

Reklama

Reklama