Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

AAL IZ WELL! Moje první setkání s indickou kinematografií a moje pocity jsou značně rozporuplné. Herecké obsazení je neskutečně příjemné, reálie rovněž. Spíše mám ale problém se samotným filmem, na kterém mi pár věcí vadilo. Přišel mi až moc přehnaný a tak celkově zvláštní - asi proto, že nejsem na indické filmy zvyklý. Nicméně má svoje silné momenty, díky kterým si ho určitě pamatovat budu. Nechám to na třech hvězdách - kdo ví, třeba Indům časem přijdu na chuť. /Po několika týdnech se mi film rozležel v hlavě a přihazuju další hvězdu. Jednoduše proto, že ve mě stále rezonuje. Zejména asi hlavně kvůli nádherným indickým písničkám. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Bollywoodem nakonec dopadlo dobře. Muzikálových pasáží s otřesnou hudbou, při kterých se mi bude chtít umřít studem za tvůrce, bylo úplné minimum. A ani tříhodinová stopáž a slzavá údolí na konci filmu mi nezabrání říct, že jsou 3 idioti nadpůrměrná komedie. Jak moudře říká Norbert Lichý v Comebacku: "Když to srovnám s Temelínem, tak velký výbuch to zase nebyl." ()

Reklama

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Tri hodiny znesú veľa, aj množstvo nezaujímavých pasáží a hluchých miest. Dobrá správa je, že tuto sa nič z toho nekonalo. Bolo to hlučné a farebné (presne podľa očakávaní) a práve táto pestrosť, energia a nadhľad podali x gýčovitých tém z úplne inej perspektívy. Keby ich chcel s podobným zámerom spracovať západ, zaobalil by to do vágnych dialógov a prekombinovaného deja, pritom India to dokáže tak jednoducho a nenútene, tak prečo z toho robiť vedu?→ HA! Narážka na dej (ne)úmyselná. Možno to bolo neokukanými tvárami či prostredím, ale na hercov sa veľmi dobre pozeralo, žiadne zbytočne afektované prejavy a výkon stále dokázal zapôsobiť (aj na city). Klobúk dolu. Ešte mi niekto vysvetlite, ako môže byť riaditeľ o 2 roky starší ako Rancho... wau. Videné v rámci Season Challenge Tour 2015. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

3 Idiots je mým prvním indickým filmem a myslím, že jsem si nemohl vybrat lépe. Zpočátku to je takové poťouchlé, přestřelené a hodně barevné. No, když se to vezme kolem a kolem, tak takové to je i uprostřed filmu a na konci… :-) Tento film mě překvapil. Nejen svým posláním, ale i provedením a hlavně kritikou (a docela přesnou) naší společnosti především co se týče povolání, nároků na dnešní mládež… Tenhle film rozhodně má co říct a chápu, když to někdo v té barevnosti, občasné přestřelenosti a utančenosti (je to přeci jen bollywoodský film) přehledné. Nebo se někomu může zdát, že konec je až kýčovitý. To vše beru a opravdu to chápu. Ale i přes tyhle fakta, která si uvědomuju, tomuhle filmu nemůžu dát nižší hodnocení, i kdybych chtěl. Pokud vám nestačí ty důvody, které jsem uvedl v předchozích větách, tak snad jen ještě dodám, že hlavní hrdina je docela super herec, kterého bych chtěl někdy vidět v nějakém možná i americkém filmu (lépe řečeno, přál bych mu to) a že ty necelé tři hodiny, které film má a kterých jsem se fakt bál, mi utekly jako voda. Už se těším na druhou projekci. 100 %. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indická, hořkosladká, romantická komedie o třech skvělých kamarádech, která překonává všechny žánrově podobné komedie tříhodinovou délkou a podivnými muzikálovými čísly. Indická kinematografie je prostě jiná než evropská nebo americká ale "3 idiots" díky jednoduché formě dokáže zaujmout prakticky kohokoliv, kdo u filmu rád vypne a pobaví. Jen ta stopáž, zde opravdu není na místě a v případě daného žánru je smrtící a občas se díky ní film stává zbytečně překombinovaný a zmatený. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama