Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový slzopudný hindi blivajz na téma "Běž za svým snem, synku!" a "Školský systém stojí za hovno!". Je hezké, co se nám ta partička krávonežravých cigošů snaží sdělit, ale faktem zůstává, že takové naivní vykastrované žblebty z úst mistrů teoretiků jsou jasné každému vesnickému Forrestu Gumpovi a že ze způsobu, jakým nám svá moudra prezentují, akorát zvracím zahleněné cucky žaludeční blažky. Podobného bollywoodského hovnaření jsem byl svědkem poprvé a ve spáncích mi pulzuje silná nechuť opakovat to. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které vyprávějí historku, některé příběh a těch pár výjimečných pak Příběh. Indická pohádka o 3 Idiotech je regulérní tnutí do živého, nabitá emocemi od smíchu po dojetí. A dokázat při takřka tříhodinové stopáži udržet tempo tak vysoko, aby se divák ani jednou nezanudil, to chce kumšt. A taky dobrý scénář. Obě podmínky byly splněny, scény krásně gradují, vše funguje, jak má. A když to navíc člověku sedne i do nálady, plné hodnocení je nedaleko. Asi se do těch indických vod budu muset ponořit častěji. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která je milá, vtipná, určitě ne vulgární a z Indie vážně překvapivá,Opravdu jsem se smála, protože na rozdíl od některých jiných komedií bylo skutečně čemu a mírně vyšinutý profesor Virus byl nezapomenutelný, zrovna tak jako všichni studenti a hlavně tři kamarádi, kteří, ač trošku každý jiný, se snaží odolávat nečekaným nástrahám indického školství.Skvěle jsem se bavila, protože studenti na celém světě se potýkají s podobnými trapasy. Takže moc milé překvapení a dík rejžánkovi za doporučení, protože pět hvězd putuje do Indie opravdu zaslouženě. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se býti odvážným a koukl jsem se na tento indický velkofilm. Přiznám se, že téměř 3 hodinové stopáže jsem se hodně bál. Očekával jsem další z mnoha zde nadhodnocených nudných nesmyslů. Nenudil jsem se ani vteřinku. Snímek jsem si pustil ve 2 ráno s domněnkou, že se u něj bude krásně usínat. Po pár minutách jsem pochopil, že bude následovat další dlouhá noc. Člověk se musí prokoukat hromadou průměrných a špatných filmů, aby čas od času viděl fantastickou bombu z Bombaje. Ve své podstatě se jedná o hroznou volovinu, která zcela záměrně servíruje tak moc sentimentu, že by to pokrylo 10 amerických filmů nebo 3 jihokorejské, ale přiznám se, že jsem všechen tento sentiment spolykal rád. Asi polovinu stopáže alespoň někdo pláče, a to opravdu nepřeháním. Dokonce podle perfektní hudby v pozadí se dá poznat, kdy na slzičky dojde a kdy naopak bude něco legračního. Přesně se do mě film trefil. Prožíval jsem emoce srovnatelné se zhlédnutím Forresta Gumpa, takže absolutní maximum. Střídal se u mě skoro pláč (kluci nepláčou, kromě těch indických) se smíchem. A někdy i najednou. Postav jsem se také bál. Člověk by nehádal, že Indové jsou tak úžasní herci (a tanečníci). Film je vůbec plný takových prvků, které v jiných filmech nenávidím. Tady jsem si je zamiloval. Musím ocenit i taneční čísla doplněná perfektní hudbou. Soundtrack k tomuto film jsem si musel okamžitě stáhnout a budu teď nějaký čas poslouchat hudbu, jejíž slovům absolutně nerozumím. Hrozně se mi líbila práce s kamerou a nádherně nasnímané scénky. Navíc snímek zpracovává velmi aktuální a věřím, že nejen pro mě krásné téma, což bylo také jediným důvodem, proč jsem film předem nezavrhl a rozhodl se ho uvidět. Film bude ještě nějaký ten pátek blokovat datové bloky na mém HDD a velmi pravděpodobně zhlédnutí někdy zopakuji, ačkoli se k něčemu takovému uchyluji velmi zřídka. Když film takhle zamával se starým cynikem, jako jsem já, nedovedu si představit kolik kapesníčků zahynulo ve společnosti nějaké citlivé slečny. Příběh nekončícího přátelství a lásky, který oplývá tak strašně pozitivní energií, že by z ní celá Afrika mohla rok svítit a vařit. Po zhlédnutí budete tak pozitivně naladění, že budete nějaký ten den, či týden zářit. Překvapení jako hrom. Musím po delší době napálit celý zásobník. S režisérem Rajkumar Hirani, jehož jméno jsem musel zkopírovat jsem rozhodně neskončil a s Bollywoodskými snímky teprve začínám. EDIT: I po druhém zhlédnutí je to stále perfektní. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)

Reklama

Reklama