Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemecký režisér béčkových hororov Olaf Ittenbach (Legion of the Dead, Beyond the Limits, House of Blood) v tomto snímku predstaví mladú právničku Nathalie (Martina Ittenbach), matku dvoch detí, ktorá v rozvodovom konaní pripravila manžela o všetky životné istoty a snaží sa mu odobrať aj možnosť stretávania sa so synom a dcérou. V deň, keď si jej manžel Tim príde na víkend po deti, Nathalii niekdo zabije psa a v dome náchádza krvou napísaný odkaz „DARD“ . Mladá žena netuší, že to je len začiatok hrôzostrašnej noci. (Dubro)

(více)

Recenze (12)

Easykill 

všechny recenze uživatele

Olé Olé! Nebo Olaf Olaf? Asi obojí! Milovníci béčkových masakrů si určitě smlsnou. Tady netřeba hledat nějaký smysl nebo čekat filmařinu, natož herecké výkony(!!!). Především hlavní hrdinná postavička je na granát hned od začátku. I když by se mohlo zdát (nebo se o to film minimálně snaží), že je zde příběh i twisty, tak jsou úplně mimo. Nezáživné, nezajímavé, to hlavní o co jde, je přece mučeníčko mučení! A to už je jiný kafíčko. Samozřejmě ne všechno je úžasné, ale většina gore scén je solidní, efekty a masky prostě parádička. Tady netřeba víc dodávat. Jen pro okrajové publikum. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

No,vážení,je to prostě pravá ukázka gore a sakra dobře udělaná.Je to prostě stylový film zaměřený na brutalitu a krvavé scény přímo snímané kamerou.Je to i dobrý Torture snímek,kde Olaf si pohrál s myšlenkou divákům nastolit i hru s nástroji,které opravdu při pohledu evokují mrazivý a bolestivý pocit .Takže podívaná je opravdu dobrá a vlastní příběhová linie jde do pozadí,to u těchto žánrů je nastoleno. ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Perverzní brutalština a dost úchylnej film o mučení a mučení. Začíná to jako telenovela, ale po zhruba 20-ti minutách přijde masakr. Mučení, občas nějaký to rozřezávání těl ve vaně, které je až příliš detailní a zdlouhavé, ale s dobrou hudbou. Do toho nějaké ty gore efekty spojené (jak jinak) s mučením, a to je to, co se jim zrovna nepovedlo, ve třech případech bylo poznat, že se jedná o figurínu, čemuž mohli zabránit lepším úhlem nebo střihem. Je to film, kterej znovu vidět nemusím a ani nechci, ale pár záběrů je povedených a vcelku přijatelná stopáž. Pro úchyláky to bude slast. Jen by u toho mělo být varování, aby to někdo nechtěl napodobovat. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak som sa vytešoval, že si pred polnocou pustím nejakú príjemnú mäsiarčinu na dobrú noc a ona sa vám na obrazovku vytrepe nejaká ochotnícka kočovníčka, ksichtík ako vrecko na smeti a že ide hrať. Ani sa nedivím, že ju chlapi v tom filme mlátili ako besní. Masáž by si zaslúžili aj tvorcovia efektov, ktorí zrejme solídne explo videli akurát tak v reklame na umelý chrup. Dve tri dobré akcie snímku uprieť nemôžem, no na 82 minút je to žalostne málo. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Tak DARD neboli UTRPENÍ to opravdu bylo, v tom název nejnovějšího počinu béčkovýho fandy a machra na spec.efekty Olafa Ittenbacha opravdu nelhal... Bohužel, to utrpení přináší Ittenbach divákovi hlavně v tom, jakym způsobem je celý film natočen a co tim chtěl vlastně pan režisér říci... Musim přiznat, že zas po nějakej době jsem odpočítával minuty do konce a když už jsem se ho konečně dočkal, ptal jsem se sám sebe " WTF ??? " DD je bez debat sračka po všech stránkách a nezachrání to ani porcovačka v koupelně, ani zoufalá snaha Martiny a spol. vytlačit ze sebe alespoň špetku toho hereckýho umu... Ittenbach už holt dávno neni to, co bejval ( BURNING MOON, PREMUTOS ) a je hodně velká škoda, že kvalita jeho nejnovějších produkcí už má jenom strmě klesavou tendenci...Mno..., ale na druhou stranu si teď vybavuju pár skutečnejch " perel " z téhož ranku, který bych ohodnotil ještě daleko, daleko hůře, takže do úplnejch pekel horoucích tenhle flick přeci jenom dneska ještě nepošlu... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama