Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 1

VOD (1)

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (989)

HAL 

všechny recenze uživatele

Příliš chladné a bez šťávy na to aby "Muži, co zírají na kozy" měli byť i jen sebemenší kultovní potenciál. Je to ujeté, ale bez života a vnitřní energie... což je věc která by v podobných absurdních pakárnách měla naopak být přímo esenciální. Co chápou Coeni ale nechápe Grant Heslov a to je škoda. Škoda, protože hereckou smetánku měl k ruce vskutku famózní. Škoda, protože potenciál na chytrou satiru by tu taky byl, stejně tak jako místy náběh na přímo neuvěřitelně šílené gagy a zápletky. Zůstal na půl cesty a nic vyloženě bránici-trhajícího se nekoná. 6/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Štvoricu vynikajúcich hercov obsadil do nevšednej vojnovej komédie zatiaľ vcelku neznámy režisér Grant Heslov.Hlavný filmový tandem Evan McGregor - George Clooney dopĺňa nemenej zaujímavá dvojica Jeff Bridges - Kevin Spacey v mene odlišnosti názorov ich charakterov na vojnovú problematiku využitia telepatie. Tréning mentálneho zabíjania najprv kôz, neskôr potenciálnych ľudských objektov, stojí proti šľachetnej myšlienke stvoriť novú mierumilovnú armádu USA. Iróniu cítiť v každej obrazovej scéne a vyslovenej vete. Na reálne zábery oduševneného prezidenta Busha ostro nadväzuje rozpačitá realita filmom uvoľnenej vojenskej morálky. Z filmu ale srší nevyužitý potenciál a ako mnoho iných, aj tento zachraňujú slávne hollywoodske celebrity. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť šialená vec, tento film. Ostane mi záhadou ako na takú prkotinu dokázali zlákať tak slávne mená, ale stalo sa. Pár humorných situácií sa tu nájde, ale keď už točím šialenosť, tak sa ju snažím aj tak podať. Ten vážnejší tón s jemným, občasným humorom filmu veľmi nesedí a výsledok môžte v pohode zaradiť k jednohubkám, na aké si po týždni ani nespomeniete. Jedine, že by sa tu "zíralo" i na iné "kozy". To by film možno obsadil popredné miesta v top 200...40%. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Značně netradiční komedie, kterou ocení zejména milovníci satiry. Škoda, že tak skvěle obsazený film nedrží moc pohromadě vinou až příliš mnoha flashbacků, které samy o sobě jsou velice vtipné, ale z filmu dělají nekonzistentní dílo. I přes řadu výhrad je ale tenhle film chutným filmovým zákuskem pro milovníky absurdního humoru. (70%) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já taky zírám, že se mi moje hodnocení a komentář k tomuto filmu smazal. Ale co se dá dělat, čsfd občas nějaký ten text smázne. Problém je v systému nebo ve mně. Jinde být nemůže. Tenhle film je na tom taky tak nějak podobně. Tady ale bude problém spíš v systému, protože ten je fakt přitaženej za palici jako kráva. George Clooney hraje bombarďáka jako víno, humor ale přesahuje veškeré možnosti. Komedie je to výborná, občas ale spíš absurdní než vtipná a právě proto nemůžu dát plný počet. Na druhou stranu, podívejte se, kdo tam hraje....George W. Bush, posmrtná role Saddáma Husajna..no nechtěli byste to vidět? ()

Galerie (43)

Zajímavosti (7)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama