Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

reqiuem odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je tennejhorší seriál, co jsem měl tu smůlu za poslední dobu vidět..kdybych nebyl nepřímo donucen na něj koukat(předprogram v kině světozor před oskarama), tak bych zřejmě nedokoukal ani jeden díl..ovšem po násilnym nášupu asi 5 dílů se mi svět proměnil v kaši, do který někdo naházel brouky a pavouky a já ji musel sníst(ke konci s podobnym výrazem jako když je v červenym trpaslíku Lister donucen sníst tarantuli)..humor?jeden dobrej vtip na jeden díl-zbytek?poznámky, který urážej lidi jiný barvy pleti, zdravotně postížený, přistěhovalce, lidi s nadváhou(naopak svalovce) -zajímavý extrémy btw.),a samozřejmě lidi s odlišnou sex. orientací(britové nenastavujou zrcadlo američanům nebo naopak,ale spíš dělaj blbce a omezence ze sebe -a nejde ani tak o to, čeho se ten humor týká, protože o podobnejch tématech se dá dělat i oprvadu zábavenej humor, ale tohle nebylo k smíchu, ale k pláči..nice koment: HAL. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Musím oproti Little Britain UK snížit hodnocení, je to fajn, ale z vody se vařit nedá donekonečna. Několik fajn scének, jinak už spíš balast. 6/10 PS: kulturisti, 200 kilová nahá dáma, chcací a zvracecí dáma, kojení - to už je maličko žumpa, preferuju více inteligentnější humor, nejvíc se mi líbilo zakončení nekonečného seriálu scének s Andym Pipkinem :) ()

Reklama

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

wydesenej 

všechny recenze uživatele

Skvělý komediální seriál, ve kterém hlavní roli hraje typický sarkastický britský humor, který si nebere s ničím servítky. Každý díl je rozdělen do několika krátkých scének, ve kterých se většinou poukazuje na absurdní způsob chování Američanů a Britů. Tvůrci seriálu si opravdu neberou s ničím servítky a některé scénky jsou pikantní někdy až vulgární. Pokud nejste vyloženě "dabingový tip", tak bych doporučil spíše originální znění s titulky (HBO Comedy nemá špatný dabing, ale není nad originální znění). ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

pár geniálních (Bing Gordon) a spousta povedených scén kontra velké množství scén trapných a nevtipných.. oproti původní Malé Velké Británii ovšem jednoznačně posun k lepšímu! silné 3* ... EDIT: po nejednom opakovaném zhlédnutí tohoto šestidílného nářezu plného nekorektností a absurdností musím přidat hvězdu - MVB je za velkou louží ve své nejlepší formě a i těm skečům, nad kterými jsem dříve ohrnoval nos, nakonec dávám palec nahoru.. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama