Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reportér Dan Kovacs se zabývá nejkontroverznějšími kauzami. Nyní ale přichází případ, do kterého by nejraději nezasahoval. Pouští se totiž do vyšetřování vraždy svého bratra, který byl za podivných okolností zastřelen v hotelovém pokoji. (duklak2)

Recenze (9)

Smok 

všechny recenze uživatele

Obyčajný príbeh investigatívneho novinára, ktorý je "nezničitelný" a so svojou pomocníčkou zabráni svetovej vojne. K neuvereniu. Dean Cain zrejme zabudol, že už 14 rokov nie je Superman. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku mi to trochu pripomenulo Enemy of the State. Po chlapikovi idu vsemocne tajne sluzby a on sa popritom snazi zistit pricinu smrti svojho brata. Bohuzial postupne sa to zacne viac zamotavat do politickych sfer. Cele to patranie ma prilis nebavilo a akcnych scen v ktorych je Goeres dobry tu je prilis malo. Nejake to pobehovanie po budovach alebo strielanie ostrelovaca. Proste nic extra. Ale lokacie to malo pekne. Tocilo sa v exotickom Spanielsku a technicka stranka je ako je zvykom u Goesera kompetentna. Z hercov ma potesil sympatak Superman Cain a uz dost stara mumia Vosloo. Zvysok tvoria Španieli, ktori dost tragicky drmolia anglictinu. Vysledkom je film, ktory na svoj pidirozpocet vyzera solidne, ale ja tieto detektivne thrillery nemusim. 3/10. ()

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

Už jenom za to, že "toto je megabankovka. Je ze série dokonalých kopií US dollaru, kterou nedokáže rozeznat žádná banka světa!" ... "A poznal byste, kdybyste jednu viděl? Tady jednu možná mám." ... "hmm, vodotisk - ano, mikrovlákna modrá a červená - ano ... a ploché G. Samozřejmě. " ... "Co je to 'ploché G'?" ... "Podívejte se na G ve slově 'legal'. Má zploštělé bříško. To je jediná vada megabankovky a jediný způsob, jak se dá rozpoznat." ... OMG LOL? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost zmatený film, pišlo mi jako kdyby sami tvůrci nevěděly co točí, tak trochu mi to připomělo Nepřítele státu. Podle mě nejvíc film zrazuje naprosté nevyužití potenciálu a hlavně Arnolda "Mumie" Voslooa, opravdu škoda, ale nemůžu říct že je to sračka, rychle to uteče a nějak moc nenudí, ale taky se na to s největší pravděpodobností už nepodívám. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Barceloně (Španělsko). (GASTON73)

Reklama

Reklama