Reklama

Reklama

Barricade

všechny plakáty
Německo / USA, 2007, 96 min

Obsahy(1)

Trojice mladých lidí je nucena se utábořit v lese, protože jim vypoví službu automobil. Posléze je napadena sadistickou kanibalskou rodinou, která touží po mase mladých návštěvníků místní přírody. Jedná se o nízkorozpočtový nezávislý horror. (Flipnic)

Recenze (8)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový nezávislý horror. Jedná se v podstatě o lesní slasher, ve kterém parta výletníků narazí na kanibalskou ujetou rodinku, která již roky masakruje návštěvníky zdejšího lesa. Film je EXTRÉMNĚ BRUTÁLNÍ a násilný!!! Je podán na jednu stranu amatérským stylem, ale chvílemi jako by působí snuffovým dojmem, vykrádá několik kultovních scén, vyžívá se v detailních záběrech a gore scény mi připadly jako by maximálně těžily z Fulciho. Rovněž je film také vybaven podivným zvukem, některé "sekance, rány, čvachtance a stříkance" jako by byly vybrány z nějakých videoher. Dohromady to vytváří zvláštní, amatérský, ale přece jen neuvěřitelně extrémní "horror". Opakuji, že film je neuvěřitelně "GORY" a vyloženě si diváka "otestuje", co je schopen unést ... ale celkově jako film je to pitomost. Staré lesní slashery z počátku 80. let byly mnohem lepší a zábavnější (A to počítám i "Don´t go in the Woods.)... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můj třetí kousek od Timo Rose(ho) a musím říct, že zatím nejhorší. Námět opět prostej. Parta - les - rodina kanibalů. To už tady bylo x krát. Ale..... To by to nesměl být Timo Rose aby obyčejnej nízkorozpočtovej slasher neokořenil pořádnou dávkou GORE nálože. A jak je u něho zvykem gore je zase na špičkové úrovni a slabším jedincům při koukání na tenhle film nebude zrovna dvakrát dobře od žaludku. Jinak kdo viděl Rose(ho) Rigor Mortis - pozná pár aktérů právě z tohoto snímku. Nová je tu ale hlavní herečka. A musím se přiznat. že ta malá, tupá, blonďatá kráva mě srala hned od úvodní scény. Gore - excelentní, kamera - ucházející, hudební podkres - nic moc. Každopádně kdo se do tohoto filmu pustí - hned uvodní 7 minutová scéna vám napoví o čem tenhle film asi bude. A jestli máte žaludek a chuť se koukat dál. Po krvavé stránce je to nadupanej extrém ale obsahově slabší podprůměr. Proto volím slabší 3 hvězdy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Osobne obľubujem takýto amatérsky druh filmov. Sú tvorené so zapáleným fanúšikovským pohľadom a vy im z toho dôvodu ani nemôžte vyčítať nadmernú neoriginalitu. Neštítia sa vecí, ktoré by ste ináč nikde inde nevideli, teda aspoň nie v takom množstve a dokazujú, že netreba milióny na dokonalé masky a gore triky. Avšak v tomto prípade predsa len absentuje tá povestná iskra, ktorú majú napríklad filmy povestného Andreasa Schnaasa. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád amatérskou produkci, ale co je moc, to je moc. Otřesné postavy, dialogy, kamera, hudba, scénář, režie, střih - prostě všechno na nejdementnější úrovni. A to gore taky není bůhví co, jak se tady více uživatelů rozplývá. Pořádně není vidět nic, jen krev, maso a střeva. Tohle je fakt sračka, co nemá obdoby. Je vidět, že Timo Rose je kamarád Andrease Schnasse, ti dva si můžou podat ruku. A třetího do party můžou přibrat Olafa Itenbacha. A tahle německá svatá trojice by mohla dohromady zplodit společný film, kterému bych se já ovšem obloukem vyhnul. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film nese typicke slabiny nezavisle/amaterske tvorby. Spatne nacasovana nebo nevhodna muzika, divoka rezie i strih, kameraman zamilovany evidentne do videoklipu... Na druhou stranu paradne provedene gore efekty/masky, ktere by mohl zavidet lecjaky "velky" film. Pro fandy kinematografie zajimavy pocin v zanru amaterske hororove tvorby, pro casual divaky zbytecne. P.S.: a jeste bych zminil relativne zajimavou a slusne hrajici Raine Brown. 2+ ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy amatersky horor z Nemecka,ktory je dost nasilny a krvavy,rodinka kanibalov striehne po mladych ludoch a dava im poriadne zabrat,mne sa to lubilo,stale sa nieco deje a to je fajn...:-) ()

Reklama

Reklama