Reklama

Reklama

Barricade

všechny plakáty
Německo / USA, 2007, 96 min

Obsahy(1)

Trojice mladých lidí je nucena se utábořit v lese, protože jim vypoví službu automobil. Posléze je napadena sadistickou kanibalskou rodinou, která touží po mase mladých návštěvníků místní přírody. Jedná se o nízkorozpočtový nezávislý horror. (Flipnic)

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Osobne obľubujem takýto amatérsky druh filmov. Sú tvorené so zapáleným fanúšikovským pohľadom a vy im z toho dôvodu ani nemôžte vyčítať nadmernú neoriginalitu. Neštítia sa vecí, ktoré by ste ináč nikde inde nevideli, teda aspoň nie v takom množstve a dokazujú, že netreba milióny na dokonalé masky a gore triky. Avšak v tomto prípade predsa len absentuje tá povestná iskra, ktorú majú napríklad filmy povestného Andreasa Schnaasa. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový nezávislý horror. Jedná se v podstatě o lesní slasher, ve kterém parta výletníků narazí na kanibalskou ujetou rodinku, která již roky masakruje návštěvníky zdejšího lesa. Film je EXTRÉMNĚ BRUTÁLNÍ a násilný!!! Je podán na jednu stranu amatérským stylem, ale chvílemi jako by působí snuffovým dojmem, vykrádá několik kultovních scén, vyžívá se v detailních záběrech a gore scény mi připadly jako by maximálně těžily z Fulciho. Rovněž je film také vybaven podivným zvukem, některé "sekance, rány, čvachtance a stříkance" jako by byly vybrány z nějakých videoher. Dohromady to vytváří zvláštní, amatérský, ale přece jen neuvěřitelně extrémní "horror". Opakuji, že film je neuvěřitelně "GORY" a vyloženě si diváka "otestuje", co je schopen unést ... ale celkově jako film je to pitomost. Staré lesní slashery z počátku 80. let byly mnohem lepší a zábavnější (A to počítám i "Don´t go in the Woods.)... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můj třetí kousek od Timo Rose(ho) a musím říct, že zatím nejhorší. Námět opět prostej. Parta - les - rodina kanibalů. To už tady bylo x krát. Ale..... To by to nesměl být Timo Rose aby obyčejnej nízkorozpočtovej slasher neokořenil pořádnou dávkou GORE nálože. A jak je u něho zvykem gore je zase na špičkové úrovni a slabším jedincům při koukání na tenhle film nebude zrovna dvakrát dobře od žaludku. Jinak kdo viděl Rose(ho) Rigor Mortis - pozná pár aktérů právě z tohoto snímku. Nová je tu ale hlavní herečka. A musím se přiznat. že ta malá, tupá, blonďatá kráva mě srala hned od úvodní scény. Gore - excelentní, kamera - ucházející, hudební podkres - nic moc. Každopádně kdo se do tohoto filmu pustí - hned uvodní 7 minutová scéna vám napoví o čem tenhle film asi bude. A jestli máte žaludek a chuť se koukat dál. Po krvavé stránce je to nadupanej extrém ale obsahově slabší podprůměr. Proto volím slabší 3 hvězdy. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád amatérskou produkci, ale co je moc, to je moc. Otřesné postavy, dialogy, kamera, hudba, scénář, režie, střih - prostě všechno na nejdementnější úrovni. A to gore taky není bůhví co, jak se tady více uživatelů rozplývá. Pořádně není vidět nic, jen krev, maso a střeva. Tohle je fakt sračka, co nemá obdoby. Je vidět, že Timo Rose je kamarád Andrease Schnasse, ti dva si můžou podat ruku. A třetího do party můžou přibrat Olafa Itenbacha. A tahle německá svatá trojice by mohla dohromady zplodit společný film, kterému bych se já ovšem obloukem vyhnul. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film nese typicke slabiny nezavisle/amaterske tvorby. Spatne nacasovana nebo nevhodna muzika, divoka rezie i strih, kameraman zamilovany evidentne do videoklipu... Na druhou stranu paradne provedene gore efekty/masky, ktere by mohl zavidet lecjaky "velky" film. Pro fandy kinematografie zajimavy pocin v zanru amaterske hororove tvorby, pro casual divaky zbytecne. P.S.: a jeste bych zminil relativne zajimavou a slusne hrajici Raine Brown. 2+ ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy amatersky horor z Nemecka,ktory je dost nasilny a krvavy,rodinka kanibalov striehne po mladych ludoch a dava im poriadne zabrat,mne sa to lubilo,stale sa nieco deje a to je fajn...:-) ()

Reklama

Reklama