Reklama

Reklama

Seven Sunny Days

všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
2008, 74 min

Obsahy(1)

Ski movie kombinujcí jak skvělé backcountry (bigmountain) tak i pořádný freestyle. Snímek je plný lyžařských hvězd jako jsou : Mark Abma, Eric Hjorleifson, Shane McConkey,... Hlavní role: Mark Abma, Ingrid Backstrom, Sarah Burke, Rory Bushfield, Sammy Carlson, Mike Douglas, Simon Dumont, Hugo Harrison, James Heim, Eric Hjorleifson, CR Johnson, Shane McConkey, Jon Olsson, Chris Rubens, TJ Schiller, Colby West, Mike Wilson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

fabuloz 

všechny recenze uživatele

Pro fandy freeridového a freestylového lyžování nemusím snad ani komentovat :) pro ostatní snad jen, otevřete pivko, hoďte se do klidu a sledujte tu nádheru :)) mazec!!! ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Klasika vsech klasik nejklasictejsi ze vsech! Naprosto luxusni zalezitost napechovana samymi hvezdnymi jmeny. A zadne z nich nezklame! V "Seven Sunny Days" jsem sveho casu objevila Colby James Westa (to je proste showman!) a byla to laska na prvni pohled. Samozrejme vsechny sekvence jsou uzasne, me ovsem nejvic dostal Mark Abma. Za zminku stoji taky fantasticky soundtrack, ovsem skoda ze nikde nemuzu objevit hudebni doprovod od Jon Olsson (zjistila jsem ze pisen se jmenuje MOTHERS MONSTER od ZAZA), jestli nekdo vite kde bych tuhle mohla zakoupit jako mp3, dejte prosim vedet. Jeden z povinnych filmu pro fanousky freeride. Doporucuje se sledovat po dni plnem lyzovani "v pudru", s prateli, u svaraku a na takove te placate televizi v jednom z horskych ski baru nekde v Alpach :) ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

nelyžujem neskáčem ani pasívne nesledujem tento šport... dostal som sa k tomuto cez brata ale musím povedať, že je to nádhera. krásne zábery fajná hudba a kopec trikov zo strany lyžiarov... za pár záberov by sa nehambilo ani bbc :-) ()

Reklama

Reklama