Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna dívka, jeden pokoj plný přátel
… a jeden silný nepřítel

Katrine se právě přestěhovala do města. Bydlí na studentské koleji v pokoji, ve kterém nedopatřením probudí ducha, který se začne mstít. Společně se svým novým přítelem Rolfem, se Katrine snaží ducha zastavit, dříve než vyvraždí celou kolej. Objevuje se mnoho otázek, ale jedna je zvláště děsivá – z domu se nikdo nikdy sám nevystěhoval. Předchozí obyvatelé v něm vždy zemřeli.
Zatímco Katrine s Rolfem hledají řešení, lidé umírají a zbývají už jen nejbližší přátelé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

cariada 

všechny recenze uživatele

No jedna velká nezáživná nuda. Poslední půl hodina se to snaží zachránit, ale už je to málo. Vraždící dívka co vylejzá ze zrcadla. Před časem jí znásilnili a ona se na to musela dívat v zrcadle, pak šáhla na elektriku a bylo poní. Jenže ted nová studentka co bydlí v onom pokoji rozbije zrcadlo a ona se dostane ven a vraždí. Poměrně laciný a fádní děj bez větší atmosféry. Příběh je hodně nezáživní a nepřehledný. ()

KUFI odpad!

všechny recenze uživatele

Napudrovana holka dela bubu v zrcadle. Ptakovina ktera vas unudi k smrti. Nekolikrat jsem u toho usnul a nakonec to slo z disku aniz bych to dokoukal. Puvodne jsem chtel dat jednu hvezdicku za peknou blondynku (Mira Wanting), ale vzhledem k tomu, ze neukazala ani kozy, tak nic nebude. Ackoliv seversky zeme patri k mym nejoblibenejsim, tak filmy jim teda vubec nejdou a horory uz tuplem ne. Det okända a Antichrist jsou svetly vyjimky. ()

Reklama

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Já nevím, nebýt toho konce, je to nejspíš i na ty 3*. Špatné to rozhodně tolik nebylo, ale nečekejte, že to nabídne cokoliv nového a nevídaného... Hlavní hrdinka hezká, příjemná, milá, takže už jen proto se na to dalo dívat. Jen ta kamera byla otřesná, ale nevím, co jsem čekala od filmu z roku 2007 na netflixu. Takže ano - jednou se na to podívat dá a neurazí to. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nenáročná ducharinka bez nápaditých, či mimoriadne efektívnych “jump skérov”, ktorá síce herecky taktiež neoslní, no mne “Pokoj dvastapiet” rozhodne neprišiel ako úplne nevydarená vec, ktorá by mala v podobe “odpadov”, schytávať jednu facku za druhou. Má totiž takú zvláštnu atmosféru, pôsobí celkom tajomne, ani samotný príbeh nie je úplne na zahodenie. Popravde, poslednú dobu nebolo veľmi načo kukac, prehovoril ma aj “dabing”, a tak zrejme aj vďaka tomu, vyslovene nebanujem. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Túto dánsku vzduchárčinu som skukol na dvakrát. V prvej nudnej polhodine filmu sa mi podarilo zalomiť, ale našťastie mi tekvica padla rovno na RC a na tlačítko „pauze“. O dve hoďky neskôr som mohol len skonštatovať, že dánska vzduchárčina sa od ázijskej či japonskej odlišuje len ksichtami a menami (aspoň sa to nepletie), ale postup je rovnaký a nič nového som nevidel. Taký úplne slabý odvar zo Zrkadiel. No a opäť som zalomil. 2,5 kg ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v Dánsku ve městě Kodaň a na ostrově Amager. (GASTON73)
  • Film bol natočený za 20 dní. (ShortyIC)

Reklama

Reklama