Reklama

Reklama

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý příběh, kterému ale vůbec nesluší příliš dlouhá stopáž. Tady je strašně moc vidět, že Takashi Miike chce z každého filmu vytřískat takový zážitek, který vydrží téměř ty dvě hodiny. Tady je to moc. Scény, kde ale dochází k násilí, jsou nesmírně tíživé a celkové vyznění filmů je depresivní, což být mělo. Jen je škoda, že se tyhle pocity rozmělňují. Film by byl údernější. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Atmosférické drama, u kterého můžete místy zapomenout, kdo že to vlastně seděl v režisérském křesle. Takashi Miike se ale v tom okamžiku ihned připomene nezpochybnitelným rukopisem některé z mnoha působivých scén. K dokonalosti opět krůček chybí, ale příznivci akčních krimi z Japonska si přijdou jistě na své. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Miike se vrhnul na tématiku kriminality mladistvých a nevdět, že to točil on, tak to z filmu ani nepoznám. Bohužel příliš natahovaná stopáž zabijí původní myšlenku, je to celé moc uondané přišlo mi, že skoro třetinu filmu se nic smysluplného neděje (fakt jsem skoro spal). Pak přišel vcelku předvídatelný, ale aspoň povedený konec, který to zachránil od průšvihu. ()

mortymer 

všechny recenze uživatele

Skvelý námet a atmosfericky veľmi dobre zvládnutý film, napriek tomu sa nemôžem zbaviť pocitu, že to nebolo proste ono. Nečinnosť polície proti kriminalite mladistvých a večné odvolávanie sa na to, že sa s tým nedá nič robiť, tu dokáže skôr naštvať ako vyvolať pocit bezmocnosti. Možno k tomu prispieva aj hlavný herec, inak skvelý, Sho Aikawa, ktorý sa do úlohy úbohého otca, ktorý prišiel o všetko, vôbec nehodil. Chýba tu väčšia dramatická vložka a hlavne na charakteroch sa dalo omnoho viacej popracovať. Napriek tomu sa na toto pozerá viac než dobre a priaznivcov krimi ázijských filmov určite nesklame. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama