Reklama

Reklama

Recenze (7)

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipne autorsky pojata detektivka, moc jsem se bavil a to, ze reziser s takovou povesti cti zanr je velike plus. Miike s trosku lidstejsi tvari, ale nakonec proste zase Miike. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takashi Miike tímhle filmem dokázal, že jsou mu pravidla žánru jasná a že dovede natočit detektivku, která vám dá to, co očekáváte. Podivný, tajuplný příběh, možná nečekané rozuzlení a zajímavé postavy. Jenže Miike zároveň ukazuje, že dokáže na správných místech žánr překračovat, a tak vám vlastně prezentuje pořádně hnusnou komedii, která se místy mění až na grotesku. A přitom je film pořád ve správných momentech nesmírně vážný. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Miiké nemiiké, rač se před ním zamyké. Ale vlastně ani né. S tímhle na mě nechoď. Né že by se to nehemžilo ujetejma postavičkama a chováním - třeba ten detektiv je člověk, na kterýho nejde zapomenout. Ale zrovna ten z plakátu (kterej byl něco jak nějakej Hanibal Lector), na tom mohl zapracovat víc. A i na dalších detailech. Ale vůbec nemůžu říct, že bych se nějak extrémně nebavil. Nejlepší z celýho filmu byla poslední hláška, která to celý krásně utla. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Na Miikeho tvorbě se mi líbí jeho časté přechody mezi (povedenými) vtipnými scénami a těmi vážnými, často až velmi silně hororovými. Detective Story je povedeným, víceméně klasickým, detektvním příběhem s prvky humoru. Solidní čtyřhvězdičkový příběh je završen moc povedenou třešničkou na dortu, při které jistě poznáte, kdo že to celou dobu seděl na režisérském křesle. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Dobrá detektivka s prvky humoru, ale zároveň i temného hororu. Tyto multižánrové vsuvky do sebe ale zapadají a vše to smysluplně funguje od začátku až do konce. Myslím, že Miikeho fantazie nezná žádných hranic a i proto se mu docela dost daří v každém svém filmu překvapit alespoň nějakou maličkostí. Zajímavý konec. Za mne spokojenost s tímto filmem. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Originálně pojatá detektivka, v níž se prolíná vážnost s výstředností, s ujetými postavami.(50%) ()

Reklama

Reklama