Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Výborný akční film s nádechem dramatu, nečekejte sice žádný fajty typu Jacky, Jet nebo Donnie, ale spíš klasický pouliční bitky asijských chuligínů :). Bohužel sem se na chvíli ztratil v postavách (což asi není u asijskýho filumu nic mimorádnýho) a v tom kdo je vlastně s kym a proti komu, ale pak sem si to zase dokázal dát dohromady. Musím uznat že být holčina orientovaná na Asii asi bych si šla právě vyměnit kalhotky. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je solidní prdel. Po celou dobu filmu platí důležité pravidlo: Nebrat ani vteřinu filmu vážně. Pokud se vám to nepodaří, můžete to rovnou vypnout, jelikož začnete mít pocit, že japonské školství má určité mezery. Pokud naopak přijmete princip absolutní nadnesenosti, dají se ty 2 hodiny celkem dobře užít. 6/10 ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Takeshi Miike se pokusil natočit boj gangů na střední škole a povedlo se mu to tak napůl a to jen proto, že vlastně úplně rezignoval na školní prostředí, který je ve filmu zastoupený vlastně jen tim, že se o něm občas mluví a že vůdci různých gangů jsou rozházený po různých třídách a ty se pak spolu spojujou nebo bojujou, takže vlastně tu nejtvrdší střední školu zevnitř divák vůbec neuvidí, na druhou stranu ale Miike vytvořil hodně slušnou gangovou záležitost, kdy všechen svuj um a nápady soustředil na boje, který jsou tu naprosto skvělý a zejména ta poslední snese ty nejpřísnější měřítka a je natočená opravdu mistrovsky ()

balone 

všechny recenze uživatele

Miike znovu dokázal svojí genialitu, když natočil tento film. Akce jsou až ukázkově skvěle natočené, žádný roztahaný děj, odsýpá to a nestačíte se ani divit a už je konec. Szmpatičtí herci a dobrá hudba, takhle nějak bych popsal tento film. A hlavně Akce je tam dostatek, takže pokud bažíte o boji pěst na pěst, xicht ;), tak se podíbejte. Mimochodem i osobitý miikeho humor nechybý. 90% ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Parádní film, který pobavil nejen akcí, ale i vtipem, navíc tak zdevastovanou školu jsem ještě neviděl, hotové bitevní pole. Plnou nálož ale ode mě nedostane, a to proto, že při závěrečné bitce jsem měl trošku problém s realističností (i když ono je to vlastně počas celého filmu), pak kvůli pár nasladlým scénám a závěr mě také moc nenadchl, neboť jsem si spíše oblíbil Serizawu, to že chlapci v každém záběru museli mít perfektní účesy i za deště bych neřešil:-). Celkově velmi kvalitní záležitost, k dokonalosti ale přeci jen ještě něco scházelo. 80% a krásné 4. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama