Reklama

Reklama

Danielle Steelová: Přístav bezpečí

  • USA Safe Harbour (více)

Obsahy(1)

Americké romantické drama v režii Billa Corcorana, které je adaptací bestselleru Danielle Steelové, vypráví o mladé vdově Melisse a umělci Bradovi. Oba mají zlomené srdce a zdá se jim, že všechno ztratili a v životě už je nemůže potkat nic hezkého. Ale když na kalifornské pláži zahalené do mlhy najdou jeden druhého, zdá se, že osud jim přece jen nabízí druhou šanci. Do jejich prohlubujícího se vztahu však zasáhnou stíny z minulosti, které by mohly zničit poslední příležitost prožít opravdovou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Jménu Danielle Steelová se snažím vyhejbat jak cikán práci,ale dneska jsem měl prostě smůlu.Nekonečně nudná,stupidní srágora. ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Danielle Steel, jméno, kterému se vyhýbám, ale okolnosti mě donutily jedno její televizí adaptované dílo vidět. Měl bych se stydět. Sladkobolný konstrukt věrný zadání vypnit dvě hodiny programu obsahem, při kterém se cílové publikum žen v domácnosti uctívajících telenovely a soap opery utopí v slzách. Já jsem imumní a vyvolávalo to ve mně pocity nudy, škodolibého smíchu a studu, na co se koukám. Oproti německy mluvícím obdobám však ještě na vyšší úrovni. Potěšilo snad jen setkání s přirozenou Lianou Liberato, která si tak v dětských začátcích střihla roli, kterou herecky převyšuje všechny dospělé kolegy. Abych odlišil od podobných německých a rakouských blábolů dávám 1%. ()

Lovely.Bones odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první Danielle Steelová, a doufám, že i poslední. Něco takhle špatného, nudného a dialogově prázdného jsem opravdu nečekal. Herci jako kdyby vypadli z c-ečkových seriálů o doktorech a o hudbě se ani nebudu rozepisovat, protože bych stejně psal jenom samé hvězdičky. Myslel jsem si, že po všech těch Nor Roberts už budu trochu romanticky zjihnutej, ale tohle na mě opravdu nefunguje. Možná důchodci, nebo 40-ti leté bábi, které nemůžou najít tu pravou lásku, takhle nějak odhaduji publikum tohoto filmu, kterému by se mohl líbit. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama