Reklama

Reklama

Na cestě

(seriál)
Česko, (2006–2022), 255 h 19 min (Minutáž: 25–30 min)

Režie:

Jaromír Marek, Jiří Diarmaid Novák, Otto Kallus, Jana Počtová, Mojmír Kučera, Jana Boršková (více)
(další profese)

Série(24) / Epizody(587)

Obsahy(1)

Na cestě s Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem. (Česká televize)

Recenze uživatele claudel k tomuto seriálu (6)

Na cestě po Mosambiku (2007) (S04E01) 

Pět hvězdiček dávám za můj oblíbený Mosambik, nikoliv za pány Donutila s Bartoškou, jejichž projev v tomto dokumentárním cyklu mě děsně štve. ()

Na cestě po Réunionu (2009) (S08E13) 

Mně Donutil ani Bartoška nevadí, právě naopak, ale jejich přihlouplé hlášky v tomhle cestopisném pořadu mi pořádně brnkají na nervy, takže víc jak tři jim nemohu udělit. ()

Na cestě po Champagni (2010) (S08E14) 

Velmi poutavý díl a překvapivě s minimem trapných komentářu ústřední dvojice. Jen je škoda, že Remeši bylo věnováno tak málo času a hlavnímu městu Chalons-en-Champagne ani vteřina. Na Biscuits roses de Reims namáčené do šampaňského se mi sbíhaly sliny, ačkoli jen tak suché mi příliš nechutnaly. A dozvěděl jsem se novou informaci o hledání lanýžu, také jsem se domníval, že je hledají spíše prasata než psi. Vskutku vydařený díl. ()

Na cestě po Chacu (2010) (S08E22) 

Nějak jsem se celou dobu nemohl soustředit na to, co Ti dva zase blábolili, což o něčem vypovídá. Na druhou stranu Jihoameričany považuji za nejpříjemnější a nejsrdečnější lidi na zeměkouli, takže za tři hvězdičky. ()

Na cestě po západní Krétě (2010) (S08E23) 

Zdá se mi, že tomuto dokumentu nějak dochází dech. Sledovat ožralé Kréťany, to si můžeme zajít rovnou do nějaké české hospody a nemusí nám k tomu podávat komentář Donutil s Bartoškou. ()

Na cestě po Ho Či Minově Městě (2013) (S14E34) 

Mám pocit, že jsem se toho o Ho Či Minově Městě příliš nedozvěděl. Informace o tom, že někdo prodává maso na rožku ulice ve 30 stupních ve stínu, že se tam točí české pivo, a že tržnice přetékají čerstvými rybami, mi na kvalitní cestopisný dokument připadají zoufale nedostatečné. ()

Reklama

Reklama