Reklama

Reklama

Na cestě

(seriál)
Česko, (2006–2022), 255 h 19 min (Minutáž: 25–30 min)

Režie:

Jaromír Marek, Jiří Diarmaid Novák, Otto Kallus, Jana Počtová, Mojmír Kučera, Jana Boršková (více)
(další profese)

Série(24) / Epizody(587)

Obsahy(1)

Na cestě s Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem. (Česká televize)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (6)

Na cestě po Švýcarských Alpách (2009) (S06E21) 

Krátká švýcarská mozaika patří i díky zajímavému hudebnímu podkresu mezi ty nejpoutavější díly z dokumentárního cyklu "Na cestě po ..." # 90% ()

Na cestě po Madridu (2013) (S14E15) 

Procházka po moderní metropoli s dlouhou historií ležící v samém srdci Pyrenejského poloostrova. Přestože se dokument opomenul zmínit o několika zajímavostech specifických pro toto velkoměsto (žádný cestopis však nemůže obsáhnout vše), jedná se o lepší standard mezi cestopisy. 70% PS: O Madridu se říká, že je nejrušnější evropské město. A to je pravda, přes den a ještě víc v noci. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit :) ()

Na cestě po amazonském trojmezí (2013) (S14E16) 

Život a obchod na velkolepé řece v oblasti Tres Fronteras. Jako třešnička na dortu je "off road" s místním obyvatelem na motorovém člunu zatopenými pralesy a proti proudu přítoku Amazonky, po hraniční řece Yavarí, do církevní osady Jerusalem. ()

Na cestě po Tahiti (2013) (S14E26) 

Dokument na mě zapůsobil tak trochu dojmem, že původně romantický ostrov Tahiti si mohu s klidným svědomím vyškrtnout ze snových destinací. Holt nám ho dokumentaristé tentokrát ukázali v celé nahotě, v nahotě civilizované současnosti nikoli Polynésanek. ()

Na cestě po Julských Alpách (2014) (S15E23) 

Julky by dostaly maximální počet hvězd (z vlastní zkušenosti). Ale tento díl dokumentu působí trochu depresivně a prakticky pořád pod sněhem. A přitom v ostatních ročních obdobích jsou Julky ještě zajímavější. A z těch hor toho moc nenatočili... ()

Na cestě po Cornwallu (2014) (S15E30) 

Do těch dvaceti minut se toho z rozmanitého Cornwallu vešlo dost málo... ()

Reklama

Reklama