Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

klerik 

všechny recenze uživatele

HORY MAJÚ OČI 2-PSÍ VOJACI Béčko, kde takmer úplne chýba akcia. Psychologická téma o vine a vykúpení v štýle SOLARISU pôsobí zvláštne naivne. Takisto tému "nudiaci sa vojaci v púšti" dokáže dobre natočiť len málokto (MARIŇÁK). Napriek tejto hre na niečo viac, to postupne hustne a koniec je dokonca strašidelný. Predsa len to však zaváňa nudou. Obal DVD je rozhodne slušný... Viac v recenzii... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Djinn: (džin - duch) Podle předislámské mytologie stvořil Bůh djinny jako první živé bytosti. Jsou schopni měnit podobu podle své vůle. Skupina vojáků rostřílí sochu, kterou najdou v horách Afgánistánu a vyvolají tím ducha, který se rozhodne pro pomstu. Začne skupinu zabíjet jednoho po druhém. Velká část filmu se odehrává v noci, tak určitě chápete kolik toho je asi vidět. A kdo se prokouká až na konec bude se divit, jak že to vlastně dopadlo. Již druhý film kde Afgáncům přijdou na pomoc nadpřirozené bytosti. V tom prvním to jsou mimozemšťani, zde zase Djinnové, duchové. ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol velke sklamanie:(...Dead birds je super film, ale tu to riadne skripalo...lakacie sceny boli uplne nelakacie...a len som vzdy pokrutil hlavou ze to hadam nemyslia vazne....tie divne veci vyzerali neskutocne umelo a boli skvor nasmiech......jediny dobry zaber bol pri odkladani flase na stvol:)... ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pět let po parádních Dead Birds přichází Alex Turner s příběhem amerických vojáků, kteří v poušti narazí na džina nebo co to je. Příběh je debilní až na půdu a zpracování ho ještě víc utápí. Nedokážu pochopit, jak může za oběma filmy stát stejný člověk. Zas jedna promarněná šance. Ale přecijen jsem tam nějaký ten mini klad zahlédl. Jen si ho už asi nepamatuju. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podľa predislamskej mytológie djinna (džina), teda nečistého ducha, stvoril boh skôr ako čo koľvek živé. Djinn je stvorený z bezdymého plameňa a je schopný ľubovoľne meniť podobu. Hovorí sa, že voľakedy dávno opustila väčšina týchto pekelných stvorení pozemský svet. Niektorí však zostali a pretrvali veky. Americká vojenská jednotka operujúca v Afganistane pri jednej zo svojich akcií na tohto démona natrafí. V rozľahlej, vyprahnute púšti ich čaká konfrontácia s ukrutnou nadprirodzenou silou. ** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama