Reklama

Reklama

Když dojde k pokusu o atentát na pravicového politika Einara Bergena, začne jeho konkurentka v boji o křeslo ve vedení strany Marit Holmová tvrdit, že ji někdo sleduje. S prosbou o ochranu se obrátí na Varga Veuma, čímž se Varg stává součástí bezohledného spiknutí v rámci politických skupin, jehož protagonisté se nezastaví před ničím. (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Život je podivný.......... Tohle mě moc nesedlo. Kriminální příběh z politického prostředí mě moc nezaujal a ani samostatné zpracování nebylo zrovna moc povedené. Na rozdíl od Padlých andělů, kde jsem dal čtyři hvězdy, budu tento snímek hodnotit je třemi hvězdami a to se ještě rozmýšlím, zda nedat jen takových 40%. Ne, nechám tři protože je tu opět velmi povedený hudební doprovod. CITÁT - Musíme k tomu zaujmout stanovisko....... Zdá se, že je to nejhůře zpracovaná knižní předloha spisovatele Gunnara Staaelsena. CITÁT - Jsou to naši voliči........ PS - V češtině se dá název přeložit jako "Mrtví psi nekoušou" ()

T2 

všechny recenze uživatele

už to začína postrádať prešpikovanosť poriadnej detektívky, už to začína byť akosi na rýchlo upečené, vatové /50%/ ()

Reklama

draxxi 

všechny recenze uživatele

Nebylo to spatny, ale pri tech jejich slozitych jmenech mi tento politicky dil delal trochu problemy... 2/2/2022 62% ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Prozatím poslední část Varga Veuma byla velmi dobrá, jde o druhý nejlepší díl (po skvělé epizodě "Padlí andělé), ale bohužel své chyby má. Mimojiné by opět mohla být mírně kratší stopáž, nicméně silné 3,5*, do 4* tentokrát zbývá pouze málo. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Je to díl, v kterém se najdou místa, kdy se zeptáte proč tak lacino, ale znovu se budu opakovat, Varg je tahoun a jsem rád že je, a je mi jedno jak :o) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v norském Bergenu. (Terva)

Reklama

Reklama