Reklama

Reklama

13 Hours in a Warehouse

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mysleli si, že jsou to tvrďáci. Ale teď se doopravdy ukáže, jestli mají pro strach uděláno. Když zatáhne parta frajerů svou unešenou oběť do opuštěného skladiště aby se ukryli, začnou se dít divné věci. Nejenže jsou tamnější zdi pokreslené řadou zvláštních číslic a symbolů, v tomto bývalém studiovém ateliéru navíc obchází tajemná hrůza... (Davies182)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé, čekal jsem aspon zábavu ale tohle je poměrně i na mě moc. Nějací rádoby drsňáci vykradou banku(tím nejjednoduším způsobem) a pak jdou do jakéhosi skladiště kde je terorizují duchové z minulosti. Tenhle film prostě postrádá jakoukoliv logiku, a zdálo se mi že film je natáčenej bez scénáře, protože ty kecy co tam vymýšlely(Od natáčení porna, po tom jak se vymasturbovat až k Robinu Williamsovi) byly fakt děsné a nesourodý. Tohle je prostě céčko, který maximálně uspí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale šajze. Představte si fanouška Tarantina, který se rozhodně natočit Reservoir Dogs po svém, nacpe tam nějaké jako špatně naladěná televize roztřesené duchy obětí brutálního sadistického maniaka a oběšené krysy. Sami uznáte, že to nestačí, obzvláště, když je to všechno levnější, postavy kecají a kecají a kecají, duchové jsou komičtí, nejsympatičtějšího herce, který jediný tak nějak hraje odkráglujou jako prvního a celé je to vlastně takové celé pokurvené... 0,5* ()

Sajmonito 

všechny recenze uživatele

Od odpadu u mě tento film zachránila pouze pohledná herečka a pak WC scéna, alespoň jeden moment, při kterém jsem měl pocit vzdáleně připomínající sledování hororů. Žel bohu v této scéně se režisér zbavil herce, který jediný trochu hrál. Celkově: kamera, herci, dialogy, osvětlení, triky a příběh na úrovni vstupních antré k pornofilmům. Zde se však tato filmařská úroveň rozmázne na 92 minut, což je utrpení. Rozhodně ztráta času. ()

Reklama

Reklama