Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie, kterou spolu s Raymondem Leprem režíroval představitel hlavní role Chris Sparling, vypráví o mladém frustrovaném spisovateli Alecu Thamesovi, který sice napsal už čtyřicet knih, ale dosud se neodvážil nabídnout je nějakému nakladateli. Navíc si vůbec neví rady s vlastní identitou a své značně nekonvenční rodině dokonce slíbí, že v den svých pětadvacátých narozenin spáchá sebevraždu. Nicméně, když se onen den D přiblíží, Alec nachází naději v nové lásce, která bydlí jen pár domů od něho, a s ní se objeví i chuť do života. Jenže sliby se přece mají plnit, nebo ne? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná komedie, u které se budete zaručeně bavit. Tedy alespoň já jsem se bavil. Vtípků a hlášek zde bylo takové množství, že by se za to nemusela stydět žádná komedie. Film je hlavně o Alecovi. Je mu 24 let, dosud nikdy nepracoval, a stále bydlí s rodiči. Jeho rodiče jsou rozvedení, ale ani jeden nechtěli opustit společný dům, a tak tam žijí i 25 let po rozvodu oba najednou. Alecův otec tam bydlí s přítelem, Alecova matka tam taktéž bydlí se svým přítelem. A s nimi tam bydlí i Alecův strýc (bratr Alecovy matky). Alec píše knihy, a ač jich napsal už kolem 40 kousků, tak žádnou ještě nevydal ani neodeslal nakladateli. A protože má pocit, že jeho život nemá smysl, tak veřejně deklaruje, že se v den svých 25. narozenin zabije. A z toho pramení mnoho excelentních vtípků. Dějově je to naprosto perfektní záležitost, nenudil jsem se a film jsem si užíval. A dost jsem se i nasmál. Film zároveň objevuje herce Chrise Sparlinga, který exceluje v hlavní roli a který mně osobně se dost líbil v roli Aleca, jako by mu byla psána přímo na tělo. Film zároveň má ideální délku, takže než by mohl začít nudit, tak skončí. Hluchá místa zde snad ani nebyla a já si takto představuji dobrou komedii. Jsou zde super vtípky, např. otec se Alecovi chlubí, že zajistil na jeho pohřeb slevu na květinovou výzdobu. Matka Alecovi s hrdostí sděluje, že mu už rezervovala bronzovou urnu. Prostě tvůrci tohle téma a soupeření o synovu lásku dotáhli až do té největší absurdity. Ale skvěle to funguje. Dávám čtyři hvězdičky. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Slaba fraska s totalne prehravaji partickou ochotniku s nejakeho naivniho vesnickeho divadla!Ti nemuzou udelat komedii ani s te sebelepsi predlohy!Od hlavniho predstavitele po posledniho statistu krajne nesympaticti!Jediny kdo snese prisnejsi meritka je prodavac v obchode s cd!Mozna to dost pohrbiva i katastrofalni dabing,ve kterem se to ke mne dostalo!Takova home sranda,Nuda.... ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama