Reklama

Reklama

Vlastní góly, minely a perličky

(TV film)
  • Velká Británie Own Goals & Gaffs
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2006, 52 min

Obsahy(1)

Vybrané kuriozity z archivů Premiere League za období deseti let. Někteří reprezentanti Anglie byli v té době ještě neostřílenými mladíky, ale vlastňáky už dávali parádní!

Premier League má ve světě sportu hodně dobré jméno. Možná je nejkvalitnější fotbalovou soutěží vůbec. To ale neznamená, že v ní jsou jen nejlepší týmy, nejlepší trenéři a nejlepší kanonýři. Uvidíte i nejhrubší kiksy, spálené šance, největší nedorozumění a nejkrásnější vlastní góly. Je těžké nezasmát se nad těmito momenty, které se staly pro jejich aktéry často osobní tragédií. I když.. je to jen sport. Pojďme si některé z nich připomenout a přidejme i kuriozity třeba z oblasti módních výstřelků nebo zákulisí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno, tak pořad Own goals & gaffs (bez dalších přívlastků) je z roku 1992 a jsou tam záběry i z Německa, z Itálie, z reprezentačních utkání, atd... Můj komenrtář patří k pořadu Own goals & gaffs THE PREMIERSHIP z roku 2006 a jak už název napovídá, je to sestřih pouze z anglický nejvyšší soutěže. Ale to je celkem fuck. Oba pořady jsou na stejný téma. Jestli máte fotbal aspoň rochu rádi, tak vás to snad nemůže nepobavit. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tyhle pořady o tom či onom sportu mám někdy rád. Ukazují sport jako fenomén, člověka jako osobu omylnou, i když by se to v tu chvilku - jako je prázdná branka, od střelce daleko široko nikdo - nečekalo. Miluji dívat se na fotbal či hokej s ženami, co si myslí, že jsou vzdělané. A jsou tak vzdělané, že jediné co ví o pravidlech ve fotbalu je to, kteří jsou ti jejich a který je soupeř. Fotbalisti jsou často chudáci, neb mají za ženy takové expertky, co neví co je to česká ulička, co je to poslat dlouhý pas, a že fotbal se nehraje na třetiny, ale na polčas. několikrát mě takové ženy pobaví. Zpravidla jsou to učitelky, inženýrky, či jiná běžná povolání uhnízděná v této zemi. V ANGLII, zemi, která mi dala příležitost vydělat si peníze a poznat tamní historii a společnost mám moc rád! Logicky. Čeho se mi nedostává v zaostalé zemi, toho se mi dostalo v rozvinutější zemi. Netřeba ani dodávat, že dost lidí z Československa v Anglii na tamní poměry nadávalo, protože jim nutili názory své, ale vydělávat peníze, které zde nikdy nevydělají u povolání, které vykonávají, tak to jim nevadilo. A fotbal je v ANGLII na nejvyšší úrovni. Ale už jsem ho překoukaný. Dávají ho moc, a jsou zajímavější sporty. A především se jim věnovat osobně. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Zostrihané minútky v štýle "TOP 100 OWN GOALS EVER" už niesú len doménou youtube-u. Tieto až bulvárne počiny pravdepodobne nezamestnaných futbalových fanúšikov sa dostali na obrazovku v podobe uceleného takmer hodinového dokumentu. No nazývať niečo s nulovou výpovednou hodnotou dokumentom je v tomto prípade dosť nadhodnotené. Navyše snaha o obohatenie nevtipných obrázkov, ktoré sa za 10 rokov a niečo pod 4000 zápasoch stali, obohatiť o vtipný komentár naráža na nepriepustnú stenu nepochopenia a plynulo sa dostáva až do sféry trápnosti. Aby som však Bohušovi Kalvovi nebral celú snahu, tak priznám že pár fórkov sa mu naozaj vydarilo. Tak na tento typ dokumentu by som si v kľude trúfol aj sám. Po pár hodinách a niekoľkých stiahnutých gigabitoch zo spomínaného youtube-u a pár chvíľ strávených za moviemarkerom by bol dokument zbúchaný. A to by som sa pozrel na to, či by bol tak nahorázne raitingovo nadhodnotený ako tu. Nenechať sa teda zmiasť tunajším hodnotením a na sledovanie sa radšej vykašľať! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné aj vtipné futbalové videjko z Premier League...nebyť dobrého komentáru, tak to zapadne aj prachom si myslím... ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Největší faily v historii Premier League si nejde neužít. Frank Sinclair, dávající si vlastňáky, Peter Schmeichel, jenž občas chybí v bráně, či vynikajicí výkon Craiga Forresta proti Manchesteru United, nikdy neomrzí. Jasných 5*. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipný dokument, který během padesáti minut ukáže vlastní góly, minely hráčů i golmanů a další úsměvné momenty, které se udály během deseti let v Premiere League. Přiznám se ale, že jsem čekal daleko více vtipných momentů. Zaujme především Peter Schmeichel, jeho chyby jsou nemožné. Hudba: David Lake ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Kuriozní góly a situace se vyskytnou ve všech různých soutěžích po celém světě,ale aby za mužstvo Premier League(FC Southampton) nastoupil ,,hráč" ,o kterém nikdo nic nevěděl a on ani fotbalistou nebyl,to je absurdita,která předčí všechny vlastence a minely v tomto velmi vtipném dokumentu. ()

ijacobo 

všechny recenze uživatele

To pravé pro milovníky fotbalu, s výtečným komentářem! Mnoho perfektně vybraných situací, které z nostalgie dojmou a hlavně pobaví! ()

Reklama

Reklama