Reklama

Reklama

Příliš čistotný nájemník

  • USA Body/Antibody (více)

Obsahy(1)

Kip Polyard v podání Roberta Gomese, hlavní hrdina pozoruhodného nezávislého komediálního dramatu režiséra a scenáristy Kerryho Douglase Dyea, není úplně normální člověk. Obsedantní posedlost čistotou a strach z okolního světa a nemocí jej už dlouho drží v antiseptickém světě jeho manhattanského bytu a nic nenasvědčuje tomu, že by se na daném stavu mohlo v blízké budoucnosti cokoli změnit. A přesto stačí relativně málo. Například příchod svůdné Celine, nové sousedky, kterou si zahrála losangeleská rodačka Leslie Kendallová. Takové ženě by odolal jen málokdo a nakonec do její vášnivých tenat upadne i Kip. Naneštěstí vášnivá žena má v záloze ještě pár překvapení, jež donutí Kipův doposud dokonale organizovaný život k pořádnému kotrmelci. Milostná romance končí, je na čase se začít bát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Strhujúci rozbeh, prvých 20-25minút je absolútne naspeedovaných a veľmi sľubných. Príde sex a všetko je v pr...Film sa zrazu tvári ako Šťastie od T.Solondza nakombinované so Zberateľom J.Fowlesa, celé samozrejme strihnuté Leom zo Scorseseho Letca. A tieto tri prístupy jednoducho vedľa seba nefungujú. Škoda nevyužitého potenciálu. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Velice nevšední Americký nezávislý film, kterému k plnému hodnocení přecejen něco chybělo. Ale můžu ho doporučit všem.. Byl to zážitek. :-) 4* - 75% ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama