Reklama

Reklama

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ono by se na jedné straně mohlo říct "východoasijskýbrak", ale není to vůbec špatné... Jako má to svoje prostě, šílený masky, WTF scény, občas nechtěně humorný scény, úsměvný souboje, fakt "přímočarej děj", debilní rozhovory ... ale to celý je hrozná švanda, protože na druhou stranu jsou v tom vidět prachy, takže se to odehrává v mnoha zajímavých lokacích, je zde spousta postav a ansáblu, mraky soubojů kung-fu (asi ...?) nebo se zbraněmi. A hlavně prostě gore scény při soubojích a kýble krve, což to povyšujou jasně o jednu * navrch. Kroutil jsem hlavou, smál se jak pominutej a skvěle se bavil. Náhodou dobrá, málo známá, rubárna ... ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Brutal indonézsky kung-fu sword fantasy brak. Krokodília kráľovná, diablov meč a množstvo nechcene zábavných momentov a „efektov“, ale hlavne plno dementných a hrozne prevedených súbojov (ale zato dosť krvavých). Výborný trash! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tú odvahu a nasadenie, dať divákom to, čo ešte nevideli, je naozaj to najcennejšie, čo si z tohto braku zobrať. Kto tu rieši scenár? Nikto. Kto tu rieši herecké výkony? Nikto. Kto tu rieši scény dovedené občas až do ad absurdum? Všetci. Tvorcovia nepoľavovali v ničom, čo by mohlo diváka iritovať, ale rozhodne šli na to tak, aby zarobili poriadne bankovky. Chvála za to. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama