Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sandy Collora natočil další amatérský kraťas - tentokrát se jedná o trailer na neexistující film World's Finest. Dokáží Superman a Batman zapřít svá ega a bojovat bok po boku proti zlu? (Mertax)

Recenze (15)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

I fiktivní trailery mají na poli kraťasů svoje místo, ale Wolrd's Finest nedosahuje kvalit snad žádného svého slavnějšího bratříčka. A ačkoliv je nápad hezký a Superman skvěle obsazený, vedle libovolného traileru z Grindhouse, ani vedle toho chudáka umlácaného čajovou lžičkou neobstojí za víc, jak dvě hvezdy... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skôr príjemné myšlienky na to, čo by mohlo byť, ako príjemný pohľad, na to čo je. Dej mizerný, málo fatálnych scén (Dent a za ním sa rozpínajúci Batman = nádhera) a gay kostýmy (Batman) a masky (TwoFaceová maska je fušerina). Každopádne Collora je zábavný tvorca, ktorému sedí amatérske pole a azda ho nikdy neprekročí. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek komiksů se musím tohoto krátkého filmu (nebo traileru) zastat. Je to sice jen pár minut sestříhaných do málo efektů, ale zato, je to na komiksový svět zase geniální nápad. Spojit Batmana a Supermana do jednoho filmu, není přece špatné. A možná to bude inspirující pro jiné režiséry do budoucna. Vezměte si film od tohoto režiséra Sandy Collora, Batman: Dead End. Ve snímku je Batman, Predator a vetřelci a vypadá více než výborně. I samotné hodnocení uživatelů to dokazuje. Pro fanoušky je to převrat. Když vidí své oblíbené postavy v jednou filmu. Ať už se jedná o kladné či záporné. Nápad je to skutečně skvělý a já pevně věřím, že bude i motivující. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vítám fiktivní trailery,mám rád krátkometrážní snímky,ale když někdo talent nemá,tak ho prostě nemá,zoufalé,smešné a nudné. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Svět geniálního Alexe Rosse...konečně! ožil. Byť jen ve formě fan traileru. Pokud by z toho byl někdy film,určitě mrknu. P.s.tento Superman by si dal zřejmě muže z Oceli k svačině. Tak impozantního Clarka/Supermana,jsem snad krom comicsů,ještě neviděl. ()

OughJay 

všechny recenze uživatele

Když koukám na tyhle fiktivní trailery, tak mi fakt občas teče slina. Jaký by to bylo, kdyby v jednom filmu spolu bojovali Batman a Superman... Nebo Batman proti Supermanovi, to už je jedno... Collora je mi sympatickej pro jeho fandovství Batmanovi. Možná by si moh zasloužit jednou se podílet na velkofilmu s námětem jakej tady předved on. :) Dopustil se ale jedný moc moc velký chyby - Batman se nikdy neukazuje během dne... ()

kobe6 

všechny recenze uživatele

Ja chci vidět co ten chlap dokáže až mu někdo dá peníze. Trailer zmáknutý vskutku perfektně. Záběry, které by mohl závidět ledakdo:) ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Fiktívny trailer k neexistujúcemu filmu, je oproti predchádzajúcemu Colloraovmu projektu až moc amatérsky. Nápad pekný, len nie správne dotiahnutý do konca. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený fiktivní trailer. Škoda jen, že se někdo nerozhodne z toho udělat ,,celovečerňák,, . Spojení Muže z oceli a Temného rytíře je naprosto parádní, dokonce si vezmou i své rivaly s sebou (Lex Luthor a Two Face). Čím více komiksáků narvete do jednoho pytle tím lépe... 80% ()

Reklama

Reklama