Reklama

Reklama

Mexický kartel

  • Španělsko Sólo quiero caminar (více)
Trailer

Obsahy(1)

Aurora je ve vězení za nepodařenou loupež. Její komplice - Anu, Glorii a Palomu - nechytili. Čtyři ženy, pro které život není zrovna snadný. Ana je prostitutka, která má ráda peníze. To je důvod, proč se stěhuje do Mexika a přijímá nabídku k sňatku od Félixe, nebezpečného a mocného mexického překupníka s drogami. Gloria přijíždí za Anou. Ta nyní pracuje v podniku, který patří Félixovi. Gloria zjistí, že Ana s despotickým mužem trpí. Obě ženy připraví odplatu. Všechno musí být dokonale provedeno, aby riskantní plán dokázal změnit jejich životy. S pomocí Palomy a Aurory, která již vyšla z vězení, se vydávají na cestu kruté pomsty... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Majklkm 

všechny recenze uživatele

Ministerstvo zdravotnictví varuje: Kouření může zabít:). Což se v tomto filmu nejedné osobě stalo. A docela mně přišlo, že tam kolikrát nešlo o nic jiného. Film z prostředí mafiánů vzhledově připomínající naše oblíbené spoluobčany, kdy ten nejvyšší z nich se vesměs nezmohl na nic jiného, než na mlácení a ubližování ženského pohlaví. Ti se mu pomstili a 2x ho okradli. Chudák bezcitný, postrach všech kdo mu zkřížil cestu dopadl tak jak dopadl. Nu což. Dívat se na to dalo, ale jedině když ste zavřeli oči a pokud by se mi tento film dostal do rukou, asi bych ho spláchl do záchoda, jelikož byl docela na ho*no. takže spíš nedoporučuji. Ale kdo má rád střílení, chlast a lehké děvy, tomu se to jistě bude líbit. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Latinoamerická telenovela...Tedy, aby bylo jasno, nekladu rovnítko mezi Mexickým kartelem a náhodným dílem latinnoamerické telenovely a to jak po obsahové tak i po kvalitativní stránce. Mexický kartel chce být kriminální drama a také jím objektivně vzato je. Ono to spíš vypadá, jako by se filmový štáb scénáristou počínaje přes režiséra až po posledního herce v minulosti výrobou telenovel živil a chtě nechtě je to teď ovlivňuje i při nynější práci. S telenovelou spojuje Mexický kartel osudovost, trýznivé utrpení spojené s rafinovanou pomstou, exotičnost, sázka na ženský prvek, na vnější vzhled svých hrdinů od půvabu desperátek po uhrančivý pohled hlavní mužské postavy a tak by se dalo dlouho pokračovat. Především se to stejně jako telenovela bere strašně vážně ( to mám vážně věřit na ženský kasařský gang?) tam, kde by byla na místě úsměvná nadsázka... Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Španielsko-mexická koprodukčná gangsterka už tak nejak z princípu nemôže dopadnúť zle... Najmä počas úvodnej hodiny som mal občas pocit, že tento film musel pôvodne mať o čosi dlhšiu stopáž a pred svojím uvedením prešiel nejakým finálnym zostrihom, čo malo za následok, že príbeh miestami plynul akosi prirýchlo a niektoré, naoko možno menej podstatné udalosti a detaily, ktoré predchádzali dianiu na obrazovke a mohli do neho vniesť viac svetla z neho vďaka tomu vypadli, ale zrejme išlo iba o môj subjektívny dojem... Inak ale ide o zatiaľ najlepší filmový výtvor s rokom výroby 2011, ktorý som k dnešnému dňu (17.4.2011) mal možnosť vidieť. ()

Patricio 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, že do typicky mužské hlavní role byly zařazeny ženy a filmu to jen prospělo. Je zajímavé, že člověk se v mnoha filmech diví co včechno herci přežijí, zde jsem se divil na co a jak rychle jsou schopni zemřít. Dějově povedený film, ikdyž v některých částech nudný s rychlým sledem událostí. Ale určitě stojí za shlédnutí. 65% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Budu přísný a jen dvě *. Podobných počinů je hromada, když tento neuvidíte, o nic nepříjdete. Přesto Vás může překvapit, tak jako mě, ústřední kvarteto - totálně emancipované, totálně skamaráděné, totálně mazané, že by i Danny Ocean záviděl a totálně technicky zdatné, že se Kutil Tim může jít klouzat! - ovšem dojet do nemocnice je pro ně velký problém, hlavně když má jedna z nich díru v pupíku. A byla tam i špetka romantiky. Na zabití času ok. Jinak škoda očních buněk. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Scénář napsal Agustín Díaz Yanes za dva týdny. (Caelos)

Reklama

Reklama