Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je malá pohádková země napadena zlým diktátorem, je princezna Rosalinda převezena do ochranného programu na Zemi ve Wisconsinu kde se pod svým novým jménem Rosie (Danni Lovato) musí za pomoci Carter (Selena Gomez) naučit chovat jako obyčejný teenager. Rosie na oplátku pomůže Carter s královským chováním a s láskou... (chmíří)

(více)

Recenze (60)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +zaujala Selena Gomez, a trochu i Demi Lovato, příběh, nálada snímku -na můj vkus už moc přepálené, přeplácané, moderní a trapné (aspoň v některých momentech)/// Tento film je na té pomyslné hranici kdy se na něj ještě dá dívat, aniž by jste museli studem strkat hlavu do písku, za to že se na něj díváte. Je ale taky fakt, že jsem se na to díval sám a před nikým jiným bych si to nelajznul. Tohle je film, který vyběhl z Disneyho stáje a je určen převážně a především holkám cca do 15ti let. Myslím si, že pro ně to bude hezký film, takový na jaké jsme před lety koukali i mi, když nám bylo míň. Je ovšem škoda, že autoři úplně pozapoměli na starší publkum. Protože jak víme jsou pohádky na které se může divat celá rodina včetně babičky. V tomto případě to neplatí a je to škoda./// Celkem 56%/// ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Opět se nejedná o klasickou komedii, ale spíše o novodobou pohádku, neboť takové paskvily se jen tak nevidí. Nemám nic proti pohádkám, ale tohle bylo až příliš dětské pro dospělého člověka. Nápad to byl zajímavý a určitě je to mnohem lepší než třeba Harry Potter nebo podobné nesmysly. Mě to však stále nenadchlo tak, jak bych si představoval ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná od Disney'e pro celou rodinu i jejich ratolesti, Selena Gomez ve spojení s Demi Lovato do svých rolí dali úplně všechno a ani film o princezně v "obyčejném" světě nebyl vůbec k zahození, mě osobně se to celkem líbilo. Podle mého názoru je to nejlepší film, co kdy byl na Disney Channelu odvysílán (kromě tří dílů HSM), proto hodnotím průměrně. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Po smrti svôjho otca sa má princezná Rosalina (Demi Lovato) stat kráľovnou. Skôr než dôjde ku korunovaní, tak jej postavenie ohrožuje diktátor susednej zeme. Agentúra pre ochranu princezien začne rýchlo jednat a princezny sa ujímá tajný agent Manson, ktorý za pomocou svojej dcéry Carter (Selena Gomez) sa z Rosaliny snaží urobyt úplne normálne dievča zo stredním menom Rosie. Presto všetko ako sa Rosie snaží zapadnút, svojim chovaním na seba stále upozorňuje. S blížiacim sa plesom sa vo škole stává rýchlo oblúbená a to Carter nesie zpočiatku trochu tažko. Medzi obomi dievčatami je veľmi silné kamarádské puto a postupne na to prichádza aj Carter. Obe dievčatá si dajú navzájom čo preto. Z jednej sa stáva silná budúca kráľovna a zachrání svoju zem a druhá konečne objaví svoje pravé já a prebudí v sebe trochu tej princezny. . ()

ladymarmelad 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu sem čekala vážně víc. Když sem si přečetla kdo tam hraje tak sem si myslela že to bude vážně dobrý film, ale když sem se na něj koukla byla sem docela zklamaná. Nápad byl sice dobrý, ale režisér to asi moc nedomyslel. A také mě docela zarazilo to že Selena Gomez hrála normální holku a Demi Lovato princeznu, já ososbně bych to otočila, ale tak to je jenom můj názor.Ale stejně myslím že když tam hráli řekněme hvězdy jako jsou Selena Gomez a Demi Lovato tak by to mohl být mnohem lepší film. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Väčšina filmov, v ktorých Selena Gomez hrá, obsahuje nejaký odkaz na jej úlohu v seriáli Kúzelníci z Waverly. Aj v ňom, aj vo filme Ako chrániť princezné, jej postava zachraňuje kamarátku pracujúcu v obchode s mrazenými jogurtmi po tom, čo ho stroj na výrobu jogurtu začne nekontroľovateľne dávkovať. (ThomasCrown)
  • Keď sa Rosie snaží zapadnúť za pomoci grgania, pije malinovku s názvom "D&M! Cola". Názov sa vďaka typu písma a výslovnosti číta ako "DEMI Cola". (ThomasCrown)
  • Natáčelo se od 14. března do 18. dubna 2008 v Portoriku. (griph)

Reklama

Reklama