Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V komerčnosti to patrí k top špičke a prekvapujúco ma tie megascénky, Demi Lovato a aj iné herečky a herci v rôznych choreografiách a speve bavili. Dokonca sa mi to páčilo viac ako prvý diel, tu som si našiel aj isté dobré pesničky, má to dynamiku, dej a dialógy sú také decké, ale pre nižšie vekové kategórie je to vlastne určené, takže je to príjemný romantický film, nemám problém si to ak bude niekedy čas pozrieť znova. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Pol hviezdičky za peknú pesničku "I wouldn´t change a thing" (v českom prevedení Ewa Farna & Jan Bendig - Stejný cíl mám dál) a pol hviezdičky za zvyšok "filmu". Dej filmu absolútne o ničom, pripadal som si ako keby som pozeral 10 minút z jedného filmu a druhých 10 minút z iného filmu. Bez žiadnej vážnejšej zápletky, čakal som aspoň, že v tom finále budú padať hudobné a tanečné čísla rad radom a bude sa dať na čo pozerať, no tvorci to všetko stihli nacpať do 10 minút. Naozaj neviem aký klad by som v tomto filme našiel, dejovo zle, scenárovo zle a hudobne tak ľahko podpriemerne. (z môjho pohľadu nezaujímavé a nechytľavé pesničky s choreografiou, ktorá mi pripadala takmer všade rovnaká) ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Měla jsem náladu na něco optimistického, nad čím nemusím moc přemýšlet, a i když bych nečekala, že se na dvojku Camp Rock podívám tak krátce po jedničce, nakonec jsem bez delšího přemýšlení zvolila právě tenhle titul. A v rámci optimistického ladění jsem byla spokojená. Bylo to dokonce o krapet lepší než první díl, který mě předtím zklamal. U tohoto jsem proto měla nízká očekávání, ale nakonec mě trochu překvapil - pár chytlavějších písniček, lepší čísla (i když paradoxně spíše díky "nepřátelskému" Camp Star), taky se mi líbilo, že po dvou letech od natočení jedničky postavy trošku dospěly. Demi Lovato už tak nebyla ta vykřeněná holka, ale spíš mladá žena (než že by ten její šíroký úsměv zmizel, to zase ne :)). Prostě aspoň o tu "kapku" lepší než první díl. Ve výsledku to ale bohužel pořád vychází na dvě hvězdy. Příběhově to samozřejmě bylo podobně naivní a jednoduché jako jednička. Zkrátka klasický film z Disney Channel (pořád ale tvrdím, že Disney Channel má i některé lepší filmy). ~(2,0)~ ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Úprimne som dosť prekvapený úrovňou tohto muzikálu. Mal som možnosť zhliadnuť aj Cam rock 1 a ten ma vôbec neoslovil skoro po žiadnej stránke, avšak jeho pokračovanie zdvihlo latku pekne vysoko. Dej bol skutočne nudný, primitívny a predvídateľný. To som aj v podstate čakal od snímky tohto typu. Nič prekvapujúce. Neobľubujem Jonas Brothers no Demi Lovato ma príjemne prekvapila. Veľké pozitívum vidím hlavne v skladách, textoch a hudbe, tie výrazne túto snímku ťahajú dopredu a na nich to celé stojí. Na prvej časti som sa presvedčil ako je to v muzikáloch tohto tipu dôležité. Skladby majú veľmi chytľavé melódie a dobré texty, no aj keď som nechcel podvedome som si ich nejako pospevoval. To ma až zarazilo, lebo inak je to primitívna snímka. Keďže sa to ale u mňa často nestáva a Lovato má naozaj dobrý hlas dávam nadpriemerné 4 hviezdičky. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sama nevím co mě to popadlo se na to dívat, když jednička byl nejhorší film co jsem v životě viděla, ale asi jsem si řekla, že když někdo natočil pokračování tý kraviny, nemůže to být horší než jednička. A navíc když už to dávali v televizi. No, musim říct, že to nebylo tak příšerný jako jednička, ale stejně to neni film na kterej bych se chtěla dívat něják častějc. Demi Lovato už jsem nechtěla zabít tak často jako u jedničky, přece jen už se neusmívala tolik, ale stejně, příšerně napodobuje Vanessu Hudgens. Některý písničky byli docela dobrý, ale stejně to nedá víc jak 2* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • Ve scéně v úvodu filmu při skladbě "Brand new day" je možné všimnout si ve stínu kamery. (TheStitch630)
  • Před natáčením si Demi Lovato musela vyzkoušet přes 40 rtěnek a lesků na rty, aby měla tu pravou "jahodovou" barvu. Herečka také miluje umělé řasy. (odmocnina)

Reklama

Reklama