Reklama

Reklama

Slime City

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladý muž Alex se nastěhuje do nového domu, kde se seznámí se svými novými sousedy, rockerkou a podivínským umělcem, který ho pozve k sobě domů. Tam mu nabídne jídlo a na uvítanou podivný drink. Alex neodmítne a nápoj vypije a druhý den ráno se začne dít něco divného. Jeho obličej se rozpouští a Alex se stane agresivním vrahem. Neví, co s s ním děje a zda to vše není jen halucinace. (Campbell)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě blbost, ale poměrně dost zábavná blbost. Do jednoho činžáku se nastěhuje jeden týpek, tam se seznámý se spolubydlícíma, kteří jsou nějací divný, a může za to jakýsi "zmutovaný" jagurt.... A on ho pozře. Jednoduchá zápletka, která sice nenudí ale za to je roztomile blbá. Film vypadá poměrně dost levně, možná až amatérsky, kdyby nebylo poměrně velkého finálního masakru, kde se části těla celkem rozsekávají. Celkem mě překvapilo že se na rok 2010 chystá pokračování, ne žeby tohle byl nějak špatný kousek, ale víckrát bych se na něj rozhodně nekoukl. Slabší 3*. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na poloamatérský debut velmi zručně udělaná záležitost, kterou nemohu nedocenit. Kromě originální záplatky mě tu bavila pastelová stylizace celého filmu a velmy důmyslné efekty. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Rozpočet filmu predstavoval 50 000 $. (Paldiny)

Reklama

Reklama