Reklama

Reklama

George Carlin... It's Bad for Ya!

(TV film)
všechny plakáty
USA, 2008, 70 min

Hrají:

George Carlin

Recenze (20)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Z Carlina si beru příklad na důchod. Než být senilní starý hovado, to budu stokrát radši takovýhle OLD FUCK! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

I'm an oldfag! Hádám, že když je člověku 70, tak to může říct:) George je pěkně starej a tak se kolem stáří a smrti točí asi polovina celého vystoupení. A když je řeč o umírání, tak dojde i na náboženství. Mám rád, když se někdo opírá do těch nesmyslných institucí víry. Druhá půlka se pak převážně věnuje dětem. George Carlin je pekelně sprostej a vlastně jen pořád někoho posílá do hajzlu, což činí s velkým potěšením. Určitě si zaslouží restekp za to, že dokázal celou tuhle show zvládnout pět měsíců před svou smrtí. Ale celkově jsem z toho úplně odvařenej nebyl, více mi sedne britskej humor. (Sám Carlin o sobě tvrdí, že je Ir, ale narodil se v USA, takže...) Občas mi ty jeho fórky přišly poněkud trapné, někdy až moc (samoúčelně) sprosté. Ale tak co, 70 letej dědýs už na to má asi nárok. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodný výkon George Carlina, který se i přes svůj zhoršující se zdravotní stav v žádném případě nesere s moderními mýty, trendy a nadějemi. Ať už je to stáří, opium náboženství, zdatné děti – naše budoucnost, národní identita nebo God Bless United Strokes of America. Carlin je zesměšňuje, zneužívá, svou odzbrojující flawless logikou vyvrací (výborné je jeho vypořádání se s konceptem nebe a pekla), varuje před nimi. To je ale bohužel asi tak všechno, co s tím může(me) dělat. Na mě je Carlin možná až trochu moc hrubý, například Dylan Moran je životem a především lidmi úplně stejně otrávený, ale umí to podat rafinovaněji a pro mě o něco zábavněji. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Humor tvrdý ja hřebík z rave..Georgovi není nic svaté-aspoň se to tak na první pohled může zdát -ale-kdo se zaposlouchá odhalí za vším tím přehnaným nadáváním a prvopánovou oplzlostí, životní postoj který pramení od srdce a který je pro lidskou bytost rozhodně zdravější než ty sračky, kterýma nás od malička krmí maminky, tatínci, učitelé, politici....atd.... ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Poslední film idolu a nedostižného vzoru VŠECH amerických komiků. George Carlin se vyrovnává se stářím a smrtí, činíc tak charakteristickým způsobem - prostě je pošle do prdele. Carlin se ale - na rozdíl od houfu jeho vykradačů a vlezdoprdelků - nikdy nesnížil k bezúčelným vulgaritám, na sklonku života se z jeho stand-up comedy postupně stávalo kázání. Kázání sarkastické, kacířské, někdy šokující - ale vždy hluboce inspirující a vtipné. Jeho jazyková vytříbenost bohužel způsobuje, že jeho show asi nikdy nebude důstojně přeloženo do češtiny - tohle by se muselo překládat jako literatura a s tím se nikdo u pitomého DVD nebude babrat. Ale věřte mi - porozumět tomuto člověku v plné kráse i šerednosti je jeden z nejlepších důvodů, proč se učit anglicky. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Skvostný rozprávač a komik, realista, drzáň a človek, ktorý sa nebál spochybniť, rozložiť na prvočinitele, vysmiať a uraziť čokoľvek, s čím nesúhlasil. Málokto využil svoje právo na slobodu slova tak, ako George "old fuck" Carlin. A naozaj iba minimum ľudí dokáže svoje názory podať tak nádherne kruto, nekompromisne a hlavne vtipne, ako to dokázal on. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

"So try to figure this shit out. Catholic men and Jewish women, no hats. Catholic women and Jewish men, hats. Somebody’s got the whole thing totally fucking backward, don’t you think?" ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

V 71 letech jako sprostý stand up komik ? A jde to ! Sice už George Carlin neběhá tolik po pódiu, ale diváky baví svým pohledem naštvaného důchodce, který není starý páprda, ale jak si sám říká - starý zmrd. Pořád je tím zarytým odpůrcem systému a pro sprosté slovo se nebojí dlouze nadechnout. Věděl, že tu již dlouho nebude a přesto se smál bohu i smrti do očí. " Bůh žehnej Spojemým mrdám americkým ! " ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Kdepak, Carlin nepolevuje ani do posledního dechu a pár měsíců před svou smrtí fuckuje všechno a všechny včetně Boha, Nebe, Pekla a ještě si dělá prdel ze stáří i smrti samotné. Tohle byla druhá stand-up show, kterou jsem s ním viděl a zase jsem se náramně bavil. Navíc mám podobnou zálibu jako George - taky "miluju, když politicky korektní nápady ztroskotají a vyhoří úplně do sraček". Ten chlap je prostě neskutečně vtipnej, sprostej, drzej, chytrej a navíc má často pravdu. "Myslím, že buď máme neomezená práva nebo nemáme vůbec žádná. Osobně se přikláním k těm neomezeným právům. Například cítím, že mám právo dělat cokoliv, co se mi zlíbí. Ale když udělám něco, co se vám nelíbí, myslím, že máte právo mě zabít. Kde, kurva, najdete férovější dohodu, než je tahle?" ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

'' Myslíte si, že existujou nějaký práva ? Zadejte si do googlu 'Japonští-Američané 1942.' '', '' Práva byli vymyšleny jako výsady, které mají lidi kontrolovat a ti kteří se alespoň sem tam zajímají ví, že se ty výsady ztenčují. Jediné právo je dělat to co se mi zlíbí a vy máte právo mě za to zabít. Buď máme neomezeně práv a nebo žádné, ale rozhodně né ty co si nějaký tlustý zmrd vymyslí '' - George Carlin ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vecne "angry" legenda s uzasnou schopnostou uplne z nenapadneho bagatelizmu s brisknou logikou vytvorit nadherny spochybnujuci pribeh. Majster vo svojom remesle. Aj v tomto svojom poslednom speciali ma stale svoju typicku, hoci uz "deduskovsku" nasratost a perfektne vystavane pointy. Vystavana premisa o "vynimocnosti" deti, budovani ich sebadovery, jedinecnosti a o rodicovskych kecoch o detoch ma dostali, pretoze mi to v kancli pili usi pravidelne. "Bullshit is the glue, that binds us as a nation", God bless America bullshit-fraza, opat, jednoduche a trefne, nezmyselne skladanie capice na "znak ucty", prava resp. ubudajuce "vysady", trefne.."...then shoot the fuck and walk away". :D Odporucam 85% ()

shudeee 

všechny recenze uživatele

Velká legenda se rozloučila se svou celoživotní láskou - stand-up comedy - ve velkolepém stylu vlastního ražení. Asi nejlepší stand-up rutina, co jsem kdy viděl, a to jsem jich viděl hodně. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Skvely zaver, skveleho komika. Nie najlepsie vystupenie, ale stale stary dobry "fuck". Doporucujem divat sa na to s vlastnou matkou, ktora nevie po anglicky viac ako "fuck", "shit" a "tits" ... ;) ()

johnson 

všechny recenze uživatele

Prostě a jednoduše geniální, epické, zábavné a donutí to člověka myslet. Geroge Carlin je (a byl) legendou. Pro mě je to tento člověk jeden z nejlepších (nevím jestli se dá tak nazvat) filozofů. Navíc, já sám, jakožto člověk (student) žíjící ve Spojených Státech Amerických, na vlastní kůži znám všechen ten americký BULLSHIT. Geroge se do nich měl opřít ještě víc, protože ti lidi by se měli vzpamatovat! Na světě by mělo být víc lidí jako byl Geroge. R.I.P. ()

forrest11 odpad!

všechny recenze uživatele

Za prve 2 minuty vyfuckuje bezdovodne troch ludi (a to nie hociakych, ale ludi, ktori v zivote dosiahli podstatne viac svojim talentom ako tento nimand, ktory si hovori komik)... tomu hovorim zabava na americky styl. brrrr ()

peeko 

všechny recenze uživatele

Toho sprostýho chlápka zbožňuju. S ničím a s nikým se nesere a pěkně všechno sepsuje. A navíc to zní jako od Vašeho bodrého strýčka, který se na rodinné sešlosti připije, a začne chrlit trefné poznámky na vše okolo. Nezbývá, než se dobře bavit. Howg ()

Johny2005 

všechny recenze uživatele

Tohle Carlinovo poslední vystoupení je naprosto úžasné. Člověk zírá, jak to 70 letej starej ko... umí rozjet a to se ještě opírá do systému. Nejvíc se mi líbí, jak se s ničím nepáře, prostě si přijde a řekne vše z plna hrdla, všechny pošle do hajzlu a s ničím se moc nejebe. Byl to výbornej myslitel a je ho škoda, takových lidí by mělo být víc. Snad se někdo z jeho vystoupení ponaučil. Za mě 90% ()

Reklama

Reklama