Reklama

Reklama

Pokoj naproti

Trailer

Duševně nevyrovnaný Terry (Danny Pino) volá svému nejlepšímu příteli Julianovi (Mike Vogel) a žádá ho o pomoc. Je si jistý, že ho jeho snoubenka June (Brittany Murphy) podvádí. Sledoval ji do dekadentního hotelu Riverview, kde se přihlásila, aby se setkala se svým milencem v pokoji 508. Terry vysvětluje Julianovi, že si vzal revolver, sedí v pokoji naproti číslu 508 a čeká, aby zastřelil jejího milence. Julien se snaží přítele uklidnit a ihned vyráží, aby zabránil neštěstí. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

heyda 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný thriller s parádní hudbou. Líbilo se mi provedení, potěšilo mě střídání dějových linií v různých časech a kamera byla též prvotřídní. Film ale shazuje poněkud strohý a nepřirozený scénář a nepříliš zvládnutý herecký projev Danny Pinoa. Škoda, ale divím se, že tento film zde hodnotilo pouhých 68 lidí, rozhodně by si tento minimalistický projekt zasloužil víc pozornosti. 60% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nápad nie je zlý, ale keď chcete rozohrať komornú drámu odohrávajúcu sa väčšinou v jednej izbe, musíte na to mať poriadnych hercov, čo by to zvládli a to Vogel s Pinom nie sú ani náhodou. Aj tá pointa je taká nevýrazná a odfláknutá. Lepší režisér a herci, pár úprav v scenári a mohlo to byť na 4 hviezdy. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se June (Brittany Murphy) se ubytovává v hotelu Riverview, kde má schůzku se svým milencem, vůbec netuší, že jí je v patách její žárlivý manžel Terry. Ten samozřejmě o nevěře své ženy ví, jen netuší, kdo je oním mužem, který mu ženu odlákal. Ale je si jistý, že právě tato noc bude pro jejich vztah tou rozhodující - a proto radši konzultuje všechny své kroky se svým nejlepším přítelem, Julesem. Jenže Jules rozhodně není tím pravým, komu by se měl Terry svěřovat ... Přiznám se, že tento film jsem si vyhlédl jen z úcty k Brittany Murphy - pro kterou je tento film bohužel posledním. Brittany to ve filmu moc sluší, opravdu je jí velká škoda :( Ale zpátky k filmu - ten se rozjíždí velmi pomalu, ale tento rozjezd nádherně ladí s prostředím starého hotelu (kde, považte, jednou přenocoval velvyslanec Estonska). Zápletka je taková .. jak to říct .. velmi očekávaná, ale u tohoto filmu mi to ani moc nevadilo. Docela se mi líbilo, jak si Alex Merkin pohrával s charaktery jednotlivých postav (úplně skvěle to bylo vidět na Julesovi - jakou prošel během filmu proměnou, pochválit musím také představitele Mike Vogela). Film je tak na 3*, jednu přidávám pro Brittany - snad je jí tam kde je lépe.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako kedysi Joey v Priateľoch hovoril: "Bez dotyku, nevzrušuj sa, bez dotyku, nevzrušuj sa". Dobre, že to zopakoval, lebo som si to zapamätal a sadlo mi to k tomuto filmu ako šerbeľ na riť. Nič na vzrušenie som tu totiž nenašiel a film sa ma vôbec ničím nedotkol. Alebo možno trocha, ale to len tým, že Brittany Murphy v tomto filme z roku 2009 zomrela a akoby si tú smrť vlastne nacvičila, tak nejak si ju žiaľ onedlho zopakovala aj naživo. Bez spomienky na ňu inak film vyfučí z hlavy veľmi rýchlo. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem si řekl že se podívám na tenhle snímek, tak měl tady na CSFD kolem 55% Automaticky jsem se připravoval na pěknou krávovinu. První třetina mě rozhodně nepřesvědčila o opaku, bylo to hlavně tím, že film má pomalejší rozjezd a tak nějak jsem nevěděl jak se co bude vyvíjet a co mě čeká. Ale jak se to začínalo pomalu rozjíždět, byl jsem vtahován do děje a ke konci jsem se velice slušně bavil. Samozřejmě to nepovažuji zá žádnou extra parádu, ale je rozdíl když se člověk kouká na film co má 55% a vyleze z toho příjemná 70% takže je to ve finále příjemné překvapení. Takže za mě těch příjemných 70% Ps: nebýt tady toho 58% hodnocení, čekal bych od tohoto snímku zřejmě více a šel bych nakonec s hvězdou dolů. Ale takhle jsem byl ovlivněn a proto dávám 4*. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen za 17 dní. (ivishka)
  • Natalie Smyka, která hraje Annu, účinkovala také v původní krátké verzi z roku 2005. (ivishka)

Reklama

Reklama