Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Až na tu neviditelnou stíhačku to nebylo vůbec špatné. Áres je dobrý záporák, mytologie docela funguje a slovní boj mezi mužským a ženským pohlavím je vtipný. Tlupa feministických fitness trenérek nakonec prozře a po rozdrcení Áresových kulí se opět začne sbližovat s majiteli pytlíků se spermiemi. Happy endy já rád. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Aneb o tom, jak to vypadá, když je Bůh války nasranej. I Amazonky maj co dělat. CITÁT - Poslouchejte píseň Smrti........... Za omluvu od Bohů pak Amazonky získávají neviditelný ostrov, kde můžou žít navěky. Samozřejmě bez mužů. Tak začíná DC Comiks Wonder Woman. Svět, kde muž je jen snůška lží a nedůvěry. CITÁT - Co znamená srágora ??......... Divák pak pomalu začíná chápat, že tento svět nemůže fungovat dlouho. Hlavní protagonistka, zatím jen princezna Diana, je toho důkazem. Začíná být naštvaná na izolaci a snaží se prosadit své. Když se jí naskytne příležitost hned se jí chopí. A dostává tak možnost podívat se do světa. Tam začal vládnout Bůh války a Diana ho musí zastavit. CITÁT - Nechť tě Gaya provází.......... Je to velmi emancipovaný příběh a dostává tak ženy a hlavně muže do nepříjemných situací. Je to veselé i smutné zároveň, ale je to jen začátek jedné legendy. A ta legenda má zatím podivný názor na muže. CITÁT - Musíš furt flirtovat ?............ Tak zatím co Amazonky maj Laso pravdy mi máme tequilu.....tedy jak kdy. Dianiny souboje se mi zdají lépe choreograficky zpracované než třeba v Lize spravedlivých. Příběh je příběhem mezi Nebem a Zemí. Bohové, lidé i Amazonky ve věčném boji proti sobě. A Diana ? Z té se na konci příběhu stává Wonder Woman a začíná její legenda i dobrodružství. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Dabing 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Animace 8/10/// +moje první setkáni s Wonder Woman, nadupadná akce, spád, krev, poutavý děj, postava hlavní hrdinky, její původ, hvězdně obsazený originální dabing, slušný český dabing, výborná hudební stránka MÍNUS: asi deset minut mi trvalo než jsem si zvykl na animaci a fantasy prvky, případně fantasy motivy, protože z Hercula už jsem vyrostl a Wonder Woman mi přišla jako jeho ženská alternativa./// Shrnutí: Wonder Woman je jedna z posledních hlavních postav ze stáje DC comics se kterou jsem neměl tu čest se ještě potkat. O to příjemnější to bylo setkání. Protože je to kočka děsně symaptická, nebojí se krve a pro ránu nejde daleko. Možná si o chlapech myslí svoje, ale o to je to větší sranda při rozhovorech s nimi (vyloženě jsem si tyhle scény užíval a Nathan Fillion musí být v originálním znění úžasněj). Je docela překvapivé, ale pozitivně, že se tvůrci nebojí drsných scén, které animovaná podoba dokáže ještě více zvýraznit. Takže přístupnost bych viděl alespoň na 12+. To a výše napsané důvody jsou výbornou motivací k tomu abych se na její další filmová dobrodružství těšil jak malý kluk na první rande./// Celkem 91%/// ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Asi jeden s najlepších animákov od DC čo som videl. A to som ich nevidel málo. Postavy, príbeh, akcie, dokonca aj samotné dialogy tu majú šťavu. No najväčší dojem na mňa spravila skvelá hudba, ktorá to celé skvelo podtrhuje, či už v akciách alebo v emóciách. Obľúbený soundtrack: The Battle - Origins, Wonder Woman End Titles. 85% - 4* ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu od DC Comics jsem před shlédnutím vůbec neznal, ale téma týkající se drsných sexy amazonek, provázané s řeckou mytologií a zasazené do současnosti mě rozhodně velmi zaujalo. Ty animované kočky vypadají fakt úžasně, nechybí spousta soubojů a několik vtipných rozhovorů. Zase jeden dobrý animák o superhrdinech. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • První sestřih filmu obdržel od asociace MPAA hodnocení R (nepřístupný mládeži do 17 let) – množství násilných scén tak muselo být vystřiženo a snímek nakonec získal lukrativnější rating PG-13. (fiLLthe3DD)
  • Etta Candy je rovněž postavou z komiksů o Wonder Woman, ale v současné době je zobrazována jako vojenská důstojnice s nakrátko střiženými vlasy, která se stala jednou z přítelkyň Wonder Woman. (liquido26)
  • Film měl premiéru v pátek 6. února 2009 na festivalu New York Comics Con. (liquido26)

Reklama

Reklama