Reklama

Reklama

An Imperfect Solution: A Tale of the Re-Animator

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, 2003

Předloha:

H.P. Lovecraft (kniha)

Obsahy(1)

V roce 1920 dva absolventi vysoké školy ve dne praktikovali medicínu, v noci pak dělali pokusy na mrtvolách, které by měly vést k jejich oživení. Herbert West (Bob Poiriér) je ochoten jít až do krajnosti. Jeho kolega doktor Helder (Jason Waron) je však proti. Jednoho dne je Helder odvolán na několik dní ze školy a West využívá situace a oživuje svou první mrtvolu. Potíže začnou téměř okamžitě. Po návratu Heldera se však oba shodnou na tom, jak je toto oživování nebezpečné, nedokonalé a nemorální. (Terva)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Herbert West a jeho začátky. Amatérský film který se snaží dát poklonu Re-animatorovy, není tu moc co hodnotit, film je to špatný, se špatnýma hercema s extrémně nesympatickým Westem(ne každý může být Combs at se snaží sebevíc). Celkově je to slabý film na který rychle zapomenu ale na jedno zkouknutí proč ne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť natočit si nějaký ten krátkometrážní snímek, stačí si vzít kameru, pár kámošů a šup na to. Nepotřebujete k tomu ani žádný větší peněžní obnos. Přelouskejte si pár stránek Lovecraftovy povídky a hurá na to. Co na tom, že se to bude líbit jen vašim kamarádům, vždyť to budete dělat pro radost! Jinak je tahle černobílá nudná šaškárna docela o ničem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Strašne chudobné na ingrediencie, ktoré robia Re-Animátora Re-Animátorom. Ak už neviem ponúknuť divákom to pravé orechové, prečo by som sa mal do niečoho takéhoto púšťať. Ale to si tvorcovia zrejme neuvedomili. ()

Reklama

Reklama