Reklama

Reklama

Rain Fall

  • Japonsko レイン・フォール/雨の牙
Trailer

Obsahy(1)

John Rain (Kippei Shiina) se živí zabíjením lidí. Je nájemným vrahem, který se zbavuje vysoce postavených osob, nikdy žen, a všechno musí vždy vypadat jako nehoda nebo přirozená smrt. Jednou se však karty otáčejí, on musí chránit dceru jedné ze svých obětí a za zády má nekompomisní CIA v čele s agentem Holtzerem (Gary Oldman). (Gary)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (6)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Špionážní film ze světa vysoké politiky, který absolutně ničím nezaujme, byť si to celou dobu hraje na mistrovské veledílo. Jenomže kromě charismatického Garyho Oldmana nenabídne film vůbec nic zapamatováníhodného, takže není divu, že tenhle film prošuměl, aniž by si ho někdo všiml. Napínavé to místy docela je, ale to jen v situacích, kdy se Oldman coby šéf tokijské pobočky CIA snaží čapnout hlavního hrdinu Raina a získat flashku obsahující špínu na vysoké japonské pohlaváry. Od chvíle, kdy se Rain spolčí s hezkou dcerkou zavražděného ministra, to jde celé do kytek, pač jejich bezduché tlachání otevírá divákovi ústa v hluboké zívnutí. Obecně tyhle filmy, kde se do role univerzálního záporáka opět a zase staví CIA, mě už prostě nebaví. Navíc ten zbytečně rozvláčný konec jen podtrhuje nudný profil celého filmu. Škoda, potenciál to mělo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice se to furt tváří jako nesmírně nabušenej a profesionální thriller, ale opak je bohužel pravdou, je to pěkná blbost plná nesmyslných scén, nudný akce, který je zaprvé málo, respektive neni téměř žádná a zadruhý, když už je, tak je v šíleným, hnusným a zmateným střihu, že se na to dá sotva koukat, navíc gradace příběhu veškerá žádná a zakončení opět nudný a stupidní, takže se sem vlastně celkem i hodí, nicméně to tu naštěstí aspoň trochu zachraňuje perfektní Gary Oldman, kterej svojí roli zvládá fakt s bravurou a dodává příběhu aspoň v těch pár scénách pořádnej spád ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nám zde vyloupnul další prachsakrazatra průměrný thriller, který bude bavit možná pár lidí na DVD a několik vytrvalců ve večerních hodinách v televizi. Podle bestselleru (řekněte mi, co dneska není bestseller ???) Barryho Eislera vznikl další, zbytečný, stokrát viděný film. Nevyčuhuje vůbec ničím výjimečným krom několika hezkých záběrů a Oldmanova jména v obsazení. Střih je v akčních sekvencích skutečně nepřehledný a střihač v nich mohl slevit na polovinu. Herci průměrní, hlavní hrdina vcelku nevýrazný a bez charismatu. Zkrátka všechno sice tak nějak drží pohromadě, příliš nenudí, Gary Oldman nezklame, ale zároveň není ve filmu nic, kvůli čemu bych na něj za půl hodiny nezapomněl. 60% ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Snaha kopirovat Bourna rychlym strihem a vytvoreni postavy “ultimate soldier”, po ktere jde CIA se zde absoultne miji ucinkem. Strih je tak rychly, ze nic neni videt a akce nemaji dohromady vice nez 60 vterin – takze nuda. Postava vecne vysilujiciho Garyho Oldmana ridici akce CIA (opet marna snaha kopirovat Bourna) na me nepusobi verohodne. A cela pointa pribehu, ze hlavni hrdina vlastne pracuje pro CIA (opet znacna podobnost s Bournem) je nesmyslna. Takze blbost a velka nuda ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama