Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinkou americké komedie režiséra Mikea Meinerse je Dee Dee Rutherfordová (Lisa Ann Walterová), která nikdy nedokázala pochopit, co po ní její otec Bill (Kurtwood Smith) vlastně chce. Jsou jako oheň a voda a už když jí bylo patnáct, raději se od něho odstěhovala a léta bydleli každý zvlášť. Jenže teď jde táta do penze a čeká na něho nelehký úkol: konečně udělat ze své ztřeštěné a nedisciplinované dcery pořádnou ženskou. Místo toho však zjišťuje, že Dee Dee je jiná, než si myslel, a brzy pochopí, že jeho taktika ničí víc jeho než ji. Dee Dee se sice snaží o usmíření s otcem, ale neví, jak se stát někým jiným, než tím, kým je. A zjistit, co vlastně Billy chce doopravdy, je překvapením pro oba. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

sew810 

všechny recenze uživatele

Být v přítomnosti této dámy, to musí být pořádnej odvaz. Příjemnej film na nedělní odpoledne na nově, s kafem a dortíkem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Úplne obyčajná situačná komédia, zo začiatku veľmi vkusne bláznivá a nápaditá, no postupom času a na veľkú škodu to celé prejde do takmer rodinnej drámy, ktorá vďaka krátkej stopáži už nestihne natoľko zaujať. Najväčšia pozornosť filmu bola upriamená na hlavnú hrdinku, no povedal by som, že prvky komédie sa dali rozložiť aj na ostatné, celkom zaujímavé postavičky. Takto je to pohodový priemer, aj vďaka triezvej minutáži. 60%. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nenáročnej fajn film s bláznivou Dee Dee v čele. Jedná se o průměrný film, ale něčím mě prostě zaujal. Vtipné momenty nechyběly. Hlavně nesmí chybět sušenky a cola :). 55%. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dee Dee měla dobré srdce, ale její otec o tom nevěděl a neměl pro ní pochopení. Divím se, že to není vůbec známé, protože si myslím, že by se to celkem uchytilo a diváky, co by hodnotili pozitivně, by si to našlo. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle komedii považuji za velice originální, vtipnou a velmi povedenou. Tedy alespoň já jsem se královsky bavil a byl jsem překvapen, jak rychle film utíká. Než jsem se stačil nějak rozkoukat nebo vzpamatovat, tak film končil a já měl pocit, že jsem viděl komedii, na kterou asi jen tak nezapomenu. Celý příběh je vlastně velice jednoduchý, celé je to o jedné čtyřicátnici jménem Dee Dee, která nepracuje a živí jí její bohatý otec. Ten už má však dost její neposlušnosti a vzdorovitosti, a tak jí nechá zrušit všechny kreditní karty a nechá ji vystěhovat ze svého domu. Zda k sobě najdou cestu už neprozradím, to se musíte kouknout sami. Ale celý film je pojatý velice svěže a působí skutečně neuvěřitelně lehce. A v tomto případě se i velice povedla vedlejší dějová linie s dospívajícím homosexuálním synem hlavní hrdinky, který sice není ve filmu moc vidět, ale kdykoliv se objeví, tak je to velice vtipné, a závěrečná scénka s ním a jeho partnerem je skutečně velmi povedená. Tohle je prostě komedie, které nemám absolutně co vytknout, jelikož jsem se královsky bavil, a to já umím na komediích ocenit. A za velké plus považuji i délku filmu, který má jen necelých 80 minut a díky tomu není film nějak mnoho roztažený a všechno se stihne vyřešit velmi rychle, aniž by film mohl vůbec začít nudit. Maximální hodnocení nedám jen proto, že si ho šetřím pro trochu kvalitnější filmy. Takže tomuto filmu dávám nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama